Site icon Erasmusgram

Portekiz , Algarve 4 Günlük Erasmus+ Seminer

Toplam 120 kişi katılacaktır.

Hangi ülkelerden başvurabilir kabul ediliyor?

 

Belçika, Finlandiya, Macaristan, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Norveç, Polonya, Portekiz, Sırbistan, Slovenya, İspanya, Türkiye

 

Refahın gençlik çalışmaları yoluyla nasıl geliştirilebileceğini bilmek ister misiniz? Bu büyük ruh sağlığı etkinliğine katılın ve gençlik çalışmasında ruh sağlığını destekleyen fikirlerden, yöntemlerden ve uygulamalardan ilham alın.

Ruh sağlığı farkındalığı

İster genç bir insan olun, ister bir gençlik çalışanı olun, kendi ruh sağlığınızı ve başkalarının ruh sağlığını nasıl iyileştireceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu durumda şunları öğrenebilirsiniz:

 

Ruh sağlığı becerileri nelerdir
Hepimiz refahımıza dikkat etmeyi nasıl öğrenebiliriz?
Diğer insanların refahını nasıl destekleyebiliriz
Gençlik çalışmalarında ve gençlerin faaliyetlerinde ruh sağlığını geliştirmek için ne tür yöntemler kullanılıyor?

Hem gençlik çalışanlarına hem de gençlere hitap eden çeşitli atölyeler arasından seçim yapabilirsiniz. İlginizi çeken program öğelerini seçin ve etkinlikleriniz aracılığıyla ruh sağlığını geliştirmek için ilham alın.

Akranlar akranlarla etkileşime girer

Gençlere, gençlik çalışanları ve gençlik örgütleri tarafından ruh sağlığının nasıl ele alınması gerektiğini söylemeleri için yer veriyoruz. Farklı ülkelerden gençlerden oluşan gruplar şimdiden etkinlik için içerik hazırlıyorlar ve ruh sağlığının teşviki hakkında araştırma yapmak, tartışmak ve öğrenmek için diğer gençleri dahil etmek istiyorlar.

 

Güçlü bir eşler arası unsurla işbirliği, ilham ve güçlendirme için dinamik bir alan yaratmak istiyoruz.

Paylaş ve öğren

Çalışmalarınızla başkalarına da ilham verebilirsiniz! Gençlik çalışanlarının kendi kuruluşlarında kullandıkları farklı uygulamalardan ve akranların akranlarına ne organize ettiğini öğrenmeyi umuyoruz.

 

Kendi kuruluşunuzdan getirmek istediğiniz olumlu zihniyetleri, örgütsel yaklaşımları ve çalışma yöntemlerini seçin ve seçin.

 

Program kapsamında masraflar karşılanıyor

 

Bu uluslararası etkinlikte 13 ülkeden 120’ye kadar katılımcıyla tanışacaksınız!

 

Finlandiya, Norveç, Polonya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Belçika, Macaristan, Slovenya, Portekiz, İspanya, Sırbistan ve Türkiye takımlarını gönderecek.

 

Kültürlerin renkli birleşiminin tadını çıkarın ve çeşitliliğe saygı gösterin. Geçmişiniz, kültürünüz, dininiz veya yaşınız ne olursa olsun, size olduğunuz gibi saygı duyuyoruz.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version