Site icon Erasmusgram

Portekiz , Alentejo Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Oficinas do Convento, kültür, sanat ve iletişim alanlarında çalışan, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. 2009’dan bu yana STK statüsündedir ve 2010’dan bu yana UNESCO Merkezidir.

 

Ana faaliyetlerinden biri, üç ayrı ve tamamlayıcı alandan oluşan Oficina de Cerâmica e da Terra’da geliştirilmektedir:

 

Seramik Araştırma Merkezi, Telheiro da Encosta do Castelo ve Geliştirildiği Yer Laboratuvarı: sanatsal konaklamalar, atölye çalışmaları / eğitim faaliyetleri, seramik işleri ve sürdürülebilir inşaat malzemeleri (fayans, toprak tuğlalar vb.).

 

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler bir seramik stüdyosunda çalışma, yerel kaynaklarla çalışma; tasarım, yerel mimari, kültürel miras, lojistik süreç, el ve elektrikli aletlerle çalışma. Portekiz Ulusal Ajansı da gönüllülük döneminde 2 eğitim verecek.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Katılımcının yaşı 18 ile 30 arasında olması gerekiyor.

 

Katılmaya motive edilen kişi: kültürlerarası faaliyetler ve diyalog; özellikle yerel mimari ve seramik ürünler, sanatsal ve kültürel miras eğitimi ve topluluk faaliyetleri alanındaki sanatsal ve kültürel faaliyetler,

 

Bu beceri ve yeterlilikleri, özellikle İngilizce ve Portekizce olmak üzere dil becerilerini kazanmaya ve geliştirmeye istekli bir grup (ekip çalışması) olarak geliştirir;

 

Gönüllülük döneminde küçük bir kırsal şehir olan Montemor-o-Novo’ya taşınmaya istekli olmalıdır.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version