Site icon Erasmusgram

Polonya’ya gitmek ve harika bir Gönüllülük deneyimi kazanmak ister misiniz?

Polonya’ya gitmek ve harika bir deneyim kazanmak ister misiniz? profesyonel hayatınızda faydalı bir proje.

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Lehçe dil desteği  alacaktır.

Gençlik Bilgilendirme ve Gelişim Merkezinde gönüllülük yapacak ve  gençlerin sosyal hayata aktif katılımı konusunda olacaktır. Faaliyetler ortaokul ve liseye yöneliktir.

Gençlerin faaliyetleri, gençlik bilgilendirmesi, gençler hakkında bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.
Programların yanı sıra Lublin eyaletindeki okullarda gerçekleşiyor.

Gençlik politikası, girişim, Avrupa ve Avrupa ile ilgili iddialı ve yaratıcı eğitici oyunlar gençlere yönelik uluslararası projeler düzenleniyor

Bu proje, Gençlik Bilgilendirme ve Bilgi Merkezi ekibinin bir parçası olmakla ilgilidir.
Development and Semper a Frente Foundation’ın günlük aktiviteleri ve yaşamıyla ve b bu kurum tarafından projeyi koordine ederek, gençlere birçok yeni deneyim edinme şansı veriliyor.
Bir grupta çalışmak, kendi faaliyetlerini hazırlamak ve yapmak ve nasıl işbirliği yapılacağını öğrenmek
gençlikle bu deneyimi kazanmak bu projenin kazanımlarıır. Ayrıca her zaman gönüllülerden yeni bir şeyler öğrenmek istiyoruz, bu nedenle burası kendi faaliyetlerinizi ve girişimlerinizi yapmak için büyük bir şans ve fırsat.

Katılımcı ;

Projede ne yapman gerekiyor?

Bu projeye katılmak isterseniz, lütfen E-postada ingilizce motivasyon mektubu ile Europass CV’nizi   jagoda.janiec@sempre.org.pl mail adresine “CIRM- ESC application”  başlığıyla 23 Kasım’a kadar yollayınız.

Exit mobile version