Site icon Erasmusgram

Polonya , Rzeszów Uzun Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

 

Fotoğrafçılık konusunda tutkulu musunuz? Öyleyse gönüllü ekibimize katılmanızı çok isteriz. Gönüllü olarak ilgi alanlarınıza göre çeşitli etkinliklere katılmayı seçebilirsiniz;

Yerel gençler için atölye çalışmaları düzenlemek de buna dahildir.

 

Ülke sunumları veya dil kafeleri gibi açık etkinliklere ev sahipliği yapmak,

Avrupa Dayanışma  programını tanıtmak için okulları ziyaret etmek ve çok daha fazlası. Medyayla, özellikle de fotoğrafçılıkla ilgilenenleri memnuniyetle karşılıyoruz – kullanmanız için pek çok yarı profesyonel ekipmanımız var!

 

Kendi projelerinizi, etkinliklerinizi veya faaliyetlerinizi başlatmaktan heyecan duyuyorsanız başvurmaktan çekinmeyin.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Bizimle gönüllü olmak birden fazla yönden ödüllendirici bir deneyimdir. Gönüllülerimize aylık 150 Euro harçlık, 150 Euro ek yemek ve ESC limitleri dahilinde yol masraflarını geri ödeme imkanı sunuyoruz.

 

Konaklama, Rzeszow’daki Baldachowka Caddesi’ndeki 3 odalı konforlu bir dairede sağlanır ve her gönüllü aynı cinsiyetten biriyle aynı odayı paylaşır.

Dairede ortak bir mutfak ve banyo bulunmaktadır ve Güneydoğu Polonya’daki Podkarpackie Eyaletinin başkenti Rzeszow şehir merkezindeki ofisimize sadece 15 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllü programımız kişisel ve profesyonel gelişim için eğitim sunuyor! Gönüllüler, Polonya Ulusal Ajansı’ndan eğitim ve organizasyon kültürü, işle ilgili işler ve daha fazlası hakkında yerel oryantasyon alacaklar.

Rzeszow’daki Erasmus Plus projeleri aracılığıyla eğitimlerimize ve atölyelerimize katılın.

 

KATILIMCI PROFİLİ

İnsanlarla ve medyayla çalışmak için heyecan verici bir fırsat mı arıyorsunuz? INPRO, örgütsel gelişime katkıda bulunmak için motive olmuş adaylar arıyor.

 

Yaşınız veya geçmişiniz ne olursa olsun, yenilikçi fikirleriniz ve bir fark yaratmak için güçlü bir dürtünüz varsa, sizden haber almak istiyoruz!

Gönüllüler, atölye çalışmaları düzenlemek, TikTok ve Instagram için yaratıcı içerikler oluşturmak gibi faaliyetlerde yer alacaklar.

 

Özgeçmişiniz, motivasyon mektubunuz ve portföyünüzle Avrupa Gençlik Portalı üzerinden başvurun.

Yalnızca KADIN başvuru sahipleri aranıyor

2023 Temmuz ortasından itibaren 12 ay boyunca gönüllü ekibine katılın!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version