Site icon Erasmusgram

Polonya , Rzeszów Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Özellikle yerel gençliğe odaklanmış, etkinliklere ev sahipliği yapma, resmi olmayan programları kolaylaştırma, okul ziyaretleri ve topluluk geliştirme konularında tutkulu bir fotoğrafçı/kameraman mısınız?

 

Gönüllü olarak, yerel gençlere yönelik atölye çalışmaları düzenlemek, sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmak, sosyal medya içerikleri üretmek, ESC ve Erasmus+ programlarını tanıtmak için okulları ziyaret etmek ve çok daha fazlasını içeren çeşitli etkinliklere katılacaksınız.

 

Konaklama, Yemek ve Ulaşım Düzenlemeleri:

Gönüllülere aylık 1500 PLN cep harçlığı ve yemek parası, ESC limitleri dahilinde seyahat masraflarının geri ödenmesi teklif edilmektedir.

 

Konaklama, Rzeszów’un tam merkezindeki Baldachówka caddesinde bulunan 3 yatak odalı bir dairede sağlanmaktadır. Diğer 5 gönüllü ile birlikte yaşayacak ve aynı cinsiyetten bir gönüllü ile aynı odayı paylaşacaksınız.

 

Dairede ortak mutfak ve banyo bulunmaktadır ve ofisimize sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Dairenin resimlerini web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Faaliyet Sırasında Eğitim:

Varışınızın ardından INPRO ofisinde bir başlangıç eğitimi alacaksınız. Ayrıca, Polonya Ulusal Ajansı tarafından Varşova’ya vardığınızda bir hafta süren eğitim ve Toruń’da bir hafta süren ara eğitim verilecektir.

 

Katılımcı Profili:

INPRO, insanlarla çalışmaktan hoşlanan tutkulu fotoğraf/videografçılar arıyor. İngilizce’de minimum B1 seviyesine ihtiyaç duyuyoruz. İnisiyatif alan ve INPRO’nun kurumsal büyümesine yeni fikirlerle katkıda bulunanları memnuniyetle karşılıyoruz.

Başvurmak için CV’nizi ve motivasyon mektubunuzu YALNIZCA Avrupa Gençlik Portalı aracılığıyla gönderin.

 

Lütfen başvuruları e-postayla göndermekten kaçının. Kısa listeye girmek için, katkılarınızın kuruluşumuzun hedefleriyle nasıl uyumlu olduğunu açıklayan benzersiz bir motivasyon beyanı hazırlayın.

 

Portföyünüze, Instagram sayfanıza veya fotoğraflarınızı/videolarınızı indirmek için bir bağlantı ekleyin.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version