Site icon Erasmusgram

Polonya , Poznan Yaz Dönemi 9 Haftalık Proje

Proje hakkında

“Ekipler halinde ufkumuzu genişletin”, 2022 tatillerinde farklı ülkelerden 30 hevesli gönüllüye Poznan’ın şehrin kamusal alanlarında sağlanan bir yaz yaratıcı etkinlikler dizisidir.

Yaz sonunda Urban Parade şeklinde büyük finali olan göçmenler Kültürler arası etkinlikler, çocukların Poznań’dan ayrılmadan uzak kültürlere “seyahat etmelerini”, dil becerilerini geliştirmelerini ve kültürler arası işbirliğinin önemini kabul etmelerini sağlayacaktır.

• KÜLTÜRLER ARASI EĞİTİM • SANAT EĞİTİMİ • EKOLOJİ VE SAĞLIK • BARIŞ

Gönüllüler ilk hafta eğitimlerinde yaratıcılıklarını ve geliştirdikleri yöntemleri kullanarak kamusal alanlarda animasyonları kolaylaştıracaklar.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, Poznan’daki bir Agrykola Hostel’de, banyolara erişim, buzdolabı ve çarşaf bulunan ortak odalarda kalacak.

Yakın çevrede hostelin hemen önünde mağazalar, süpermarket, kütüphane ve otobüs durağı bulunmaktadır.

Hostel, paylaşımlı oda, arka bahçede barbekü yeri sağlar. Katılımcıların kendi havlularına sahip olmaları gerekmektedir.

CIM Horyzonty, her gönüllü için yerel ulaşım kartı sağlayacaktır, bu nedenle şehir merkezine otobüs ve/veya tramvay ile yaklaşık yarım saat uzaklıktadır. Gönüllüye yemek ve harcamalar için cep harçlığı verilecektir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gündüz kampları ve sokak arka bahçeleri animasyonu başlamadan önce gönüllüler,

• KÜLTÜRLER ARASI EĞİTİM • SANATSAL EĞİTİM • EKOLOJİ VE SAĞLIK konularında geliştirecekleri değerler ve faaliyetler konusunda bir haftalık yoğun bir eğitimden geçecekler.

Proje sonunda nihai değerlendirme günü; Her gönüllü ekibin, gönüllülük ve gelişim süreçlerini desteklemek için deneyimli danışmanları olacaktır;

– planlı entegrasyonlar, birbirimizi tanıma, Poznan, mentor ve koordinatör ile değerlendirmeler

KATILIMCI PROFİLİ

İlgilenen gönüllüler hevesli, aktif, sokak animasyonu veya kültürlerarası aktivitelerin kolaylaştırılmasıyla ilgili olmalıdır.

Çocukları ve sanatı sevmeleri, yetkinliklerini geliştirmeyi sevmeleri ve yaygın eğitimle eğlenmeleri gerekiyor. İngilizce iletişim kurmaları gerekir.

18 ile 30 yaş arasındaki adaylar başvurabilir.

Kuruluşumuzun değerlerini paylaşmak zorundalar:

Kararlı sivil barış tutumu, kültürlerarası, ayrımcılık karşıtı yaklaşım, kültürel ve sosyal farklılıklara açık fikirlilik, içerme, çeşitlilik ve kültürler arası işbirliği sadece faaliyetlerde/işte değil, günlük yaşam davranışında bulunması gerekiyor

 

 

Proje tarihleri: 01/07/2022 – 31/08/2022

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version