Site icon Erasmusgram

Polonya , Poznan : 28 Hafta Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

 

Çocuklara yönelik yaygın eğitim, kültürel etkinlik organizasyonu veya sosyal medya & proje küratörlüğü ile ilgilenen biri misiniz?

Bu baharda 6 katılımcı arıyoruz! EĞİTİM çalışmasında resmi olmayan eğitimi başlatacaksınız: çocuklar için dil dersleri, insan hakları, ekoloji vb. dersleri ve kendi yerel kültürünüzün bilgilerini paylaşacaksınız!

 

YEREL TOPLULUK çalışmasında, Poznań’ın bölgelerinden birinin topluluğuyla çalışma, yerel kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklerin birlikte oluşturulması,

Przystanek Pireus’la ilgilenme, sanatçılar ve aktivistlerle iletişim kurma, tanıtım, fotoğraf ve idari tutma fırsatına sahip olacaksınız.

 

OFİS ÇALIŞMASINDA bir projeyi ve sosyal medyayı yönetme, izleme ve raporlama gibi idari yönleri derinlemesine öğreneceksiniz.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllülerimize cep ve yemek parası olarak aylık 1100 PLN ve ESC limitleri dahilinde seyahat masraflarının geri ödenmesini sunuyoruz.

 

Konaklama Jurand adlı öğrenci yurdunda sağlanmaktadır.

 

Dom studencki Uniwersytetu Przyrodniczego, Poznań’ın orta kesiminde yer aldığından tüm işyerlerine kolayca ulaşılabilir. Wi-Fi, buzdolabı ve çarşaf bulunan ortak veya bireysel bir odada kalacaksınız.

 

Yatakhanede ortak mutfak ve banyo bulunmaktadır. Yakın bölgede mağazalar, süpermarketler ve yeşil alan bulunmaktadır. Kuruluşumuz yerel ulaşım kartını sağlayacaktır ve ulaşım burada iyi organize edilmiştir (gün içinde)

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllülerin kalışının başlangıcında kuruluşumuzu, değerlerini, gönüllülerin birlikte çalışacağı kişileri, projeleri ve çalışma metodolojisini keşfetmek için bir oryantasyon tanıtımı düzenleyeceğiz.

 

Polonya’ya gelen tüm uluslararası gönüllüler için Polonya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen geliş ve ara değerlendirme eğitimlerine katılım. İhtiyaç duyulması halinde diğer genç gönüllülerden, iş mentorlarından, deneyimli organizasyon ekibinden ve psikologlardan da destek alacaksınız.

Proje tarihleri: 18/03/2024 to 30/09/2024

 

Başvuru formunu ingilizce doldurunuz. Doldurmak için tıklayınız

 

Bilgi paketini kontrol edin. Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Whatsapp kanalımıza katılarak duyurulardan anında haberdar olmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Gönüllünün hevesli, aktif olması, bu alanlarda biraz deneyimi olması veya öğrenmeye karşı güçlü bir motivasyona sahip olması gerekir.

 

Katılımcı ya non-formal eğitim sağlama, kültürel etkinliklerin organizasyonu ya da sosyal medya ve proje küratörlüğü ile ilgilenmelidir.

 

Gönüllü İngilizce iletişim kuracaktır, bu nedenle İngilizce dilini konuşmak ve anlamak önemlidir. Kişi kuruluşumuzun değerlerini paylaşmalıdır

Exit mobile version