Site icon Erasmusgram

Polonya , Pobiedna Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI
Atelier Wolimierz, Jizera Dağları’nda bir yerdir. Kültüre katılımın toplumun yetkinliklerinin gelişmesine katkıda bulunduğuna inanıldığı için uzun yıllardır faaliyet gösteriyor, festivaller, konserler, çalıştaylar ve toplantılar düzenleniyor.

Irkçılığa, yabancı düşmanlığına ve ayrımcılığa karşı eşitliği ve girişimleri teşvik ediyoruz. Ayrıca gönüllülük ve toplum çalışması fikirlerini de destekliyor.

Atölye çalışmaları, konserler ve aktivist toplantıları için hizmet veren, çoğu geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış eski bir depo yenilendi. Çeşitli yaratıcı etkinlikleri teşvik ediyoruz, grafiti sanatçılarına alan sağlamaktadır.

Atelier Wolimierz’i ortak iyilik için hazırlamak ve geliştirmek istiyor. Altyapıyı iyileştirmeye, misafirler ve gönüllüler için konaklamaya, festivallere ve permakültür bahçeye yardımcı olacak gönüllülere ihtiyaç var.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

ESC projesi kapsamında gönüllülerin yol, konaklama ve yemek masrafları karşılanacaktır.

Buna dil desteği, sigorta ve gerektiğinde özel yardım da dahildir. Gönüllüler vakfın bünyesinde konforlu kampçılarda veya kamp alanında yaşayabilirler, kamp malzemeleri organizatörler tarafından sağlanacaktır.

Daha büyük bir grupla, günde üç öğün, vejetaryen veya vegan, çoğunlukla yerel ürünlerden hazırlanan bir kişi istihdam ediyoruz. Gönüllülerin mutfağa ve atıştırmalık, kahve, çay ve diğer içeceklere sürekli erişimi vardır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllülerin öğrenme süreci üzerinde düşünmelerini desteklemek için çeşitli teknikler kullanılacaktır: – bireysel öz-yansıtma, yansıtma grupları, tüm gönüllüler için değerlendirme çemberi (EKS ve yerel);

Değerlendirme toplantılarında  bireysel ve grup aktiviteler  (gruptaki mevcudiyet, inisiyatif düzeyi, bağlılık ve motivasyon) – örneğin çizimler, uzayda hareket vb. yoluyla değerlendirmeleri istenecektir.

Öğrenme sürecine destek verilecektir. Youthpass’a dayalıdır. Projenin başında, temel yetkinlikleri ve bunların nasıl yansıtılacağını tartışacağız.

KATILIMCI PROFİLİ

18 – 30 yaş arası, hayalimizi yaratmamıza yardımcı olmak isteyen gönüllüler arıyoruz.

Sosyal, coğrafi veya ekonomik engeller, sağlık sorunları veya engellilik, kültürel farklılıklar veya eğitim zorluklarıyla karşılaşabilecek imkanları kısıtlı gençlere açığız.

Gönüllülerin Orta Düzey İngilizce İletişim bilgisine sahip olmaları ve European Solidarity Corps platformuna kayıtlı olmaları gerekmektedir.

Proje tarihleri: 01/07/2022 to 31/12/2022

 

Başvuru için tıklayınız

Diğer paylaşımlarımıza erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version