Site icon Erasmusgram

Polonya , Opole Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Proje, Opole şehrinin ve Opolskie bölgesinin yerel topluluğuna adanmıştır. Çalıştaylar, kültürler arası toplantılar, etkinlikler ve eğitimler sağlayarak yerel Gençlerin aşağıdakilere yaklaşmaları için şans vermek istiyor:

İnsan hakları Avrupa değerleri Kültürlerarası deneyimler Çalıştayların konuları gençlerin yaşı ile ilgilidir.

Etkinliklerin bir kısmı, sosyoloji öğrencileri için İK atölyeleri sağlayarak yerel Üniversitede gerçekleştirilmektedir. Küçük olan için (yaklaşık 9-12 yaş arası), daha çok gönüllünün kendi kültürü ile ilgilidir.

Daha yaşlı olanlar için Avrupa değerlerine daha fazla önem veriyoruz, insan hakları konuları ve sorunları yerel topluluğa göre önemlidir. Etkinliklerin çoğu ilkokullara ve liselere yöneliktir, ancak bazıları yaşlılara yöneliktir. Projenin süresi varış tarihinden itibaren 12 aydır Başlangıç ​​zamanı Ağustos / Eylül’dür.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama Opole şehrinde apartman dairesindedir (https://www.opole.pl/en/dla-turysty) Yemek yardımı, seyahat geri ödemesi, konaklama, sigorta, yerel ulaşım ESC programına dahildir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

 

İnsan hakları ve kişisel iletişim konularında hazırlık eğitimleri veriyoruz. Bunun dışında atölye planlama ve sağlama, duygusal yönetim, krize tepki verme ve diğerleri gibi konuları içeren kişisel gelişim eğitimleri veriyoruz.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Açık fikirli ve kalpli, diğer (genç) insanlarla çalışma isteğine sahip insanlar arıyoruz. Ekibimizin bir parçası olmak isteyen iletişimsel İngilizce (veya Lehçe!) dışında bir şey beklemiyor.

Atölyeler oluşturmak ve sağlamak için belirli becerilere sahip olmanız gerekmez – öğrenme sürecinizi destekleyeceğiz. Hayatla ne yapacağını bilemeyen, molaya ihtiyacı olan veya değişimin bir parçası olmak isteyen biriyseniz – başvurunuzu gönderin.

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version