Site icon Erasmusgram

Polonya , Krosno Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Prestijli BWA Sanat Galerisi’ndeki dört yaratıcı gönüllüden biri olarak Polonya’nın büyüleyici Krosno kasabasındaki heyecan verici 2 aylık kısa vadeli projemize katılın.

 

Bu, çeşitli sanatsal atölyeler, sergiler ve kültürel etkinlikler düzenlemek için yetenekli sanatçılar, yaratıcılar, grafik tasarımcılar ve eğitimcilerle işbirliği yapmak için inanılmaz bir fırsat.

Proje boyunca, kendinizi Krosno’nun canlı sanat ortamına kaptırma ve gelişen yaratıcı topluluğuna katkıda bulunma şansına sahip olacaksınız.

 

İster multimedya, fotoğraf veya film tutkunuz olsun, bu proje tercih ettiğiniz ortamda becerilerinizi geliştirmeniz ve değerli uygulamalı deneyimler kazanmanız için bir platform sunuyor.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Krosno’daki kısa süreli projeniz sırasında BWA Art Gallery’nin banyolu çift kişilik veya üç kişilik odasında ücretsiz konaklamanın keyfini çıkarın.

 

Yiyecek ve harçlık için günlük 37 PLN nakit ödeneği ve ayrıca seyahat masraflarının geri ödenmesi alın.

Yemeklerinizi hazırlayabileceğiniz bir mutfağa erişiminiz olacak. Aynı binada yaşayacağınız ve çalışacağınız için şehir içi ulaşıma gerek yoktur.

Krosno’daki sanat topluluğumuza katılmak için şimdi başvurun!

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Oryantasyon haftasında kurum kültürü, işle ilgili atölye çalışmaları, kişisel gelişim ve daha birçok konuda eğitimler veriyoruz.

Başvurmadan önce kurumumuz ve Krosno şehri hakkında bilgi edinmenizi öneririz. Faaliyetlerimiz ve projelerimiz hakkında bilgi edinin ve web sitemizi, Facebook sayfamızı ve YouTube kanalımızı inceleyin.

Bizi tanımak için zaman ayıran ve misyonumuzu anladığını gösteren adaylara değer veriyoruz. Krosno’daki sanat topluluğumuza katılma şansını kaçırmayın!

KATILIMCI PROFİLİ

Daha iyi bir şans için erken başvurun! Kısa vadeli bir proje için listelenen ülkelerden 4 tutkulu kişi aranıyor.

Sanat ve kültür geçmişi tercih sebebidir. Başvurunuza, galerimizi anladığınızı gösteren benzersiz bir motivasyon ifadesi ekleyin.

 

Kapsayıcı topluluğumuza katılın ve gelişimimize katkıda bulunun. Becerilerinizi ve galerimizden nasıl yararlanabileceğinizi vurgulayan özel bir ifadeyle öne çıkın. Tutkunuzu gösterin ve fark yaratın!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version