Site icon Erasmusgram

Polonya , Krakow : Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

Ofis görevlerinde çalışan gönüllüler, barındırılan gönüllülerin tamamıyla bağlantılıdır. Birçok noktada destek bekliyor. Bunlar şunlardır.

Toplantılar ve çalıştaylar düzenlemeye, “ESC teaches me something” blogu ve Tik Tok için yazılar hazırlamaya, toplantılardan dokümantasyon hazırlamaya,

IB Polska’da Krakow ve Tychy’nin farklı yerlerinde farklı projelere yardımcı olmaya , ana dilinizde dil kursu düzenlemeye, ESC koordinatörünü desteklemeye odaklanırlar

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllüler Ib Polska tarafından ESC gönüllüleri için kiralanan daireye yerleştiriliyor. Ayrıca şehirde kolayca hareket edebilmeniz için aylık kartlar da sağlıyoruz.

 

Her ayın başında gönüllülere cep harçlığı (150 €) ve yiyecek yardımı (70 €) verilmektedir. Parayı her zaman gönüllülerin Polonya bankasında veya Revolut’ta açtığı banka hesabına aktarıyoruz.

 

Vakıf IB Polska gönüllüler için daireler kiralıyor. Bir dairede 4 kişi, bir odada 1 veya 2 kişi konaklayabilmektedir. Banyo ve mutfağı paylaşıyorlar. Gönüllüler seyahat masraflarını mesafe hesaplayıcısına göre belirlenen miktara geri alırlar.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

IB Polska koordinatörleri, işe alım sırasında projeyle ilgili tüm önemli bilgileri ve hatta gönüllünün Krakow’a varışından kısa bir süre önce daha pratik bilgileri sağlar.

 

Gönüllünün ülkesinden gönderen kuruluş projenin hazırlanmasından sorumludur ve gönüllünün görevi toplantıya katılmaktır (çevrimiçi veya yüz yüze).

 

Proje süresince gönüllüler Polonya Ulusal Ajansı tarafından verilen zorunlu eğitimlere katılmaktadır. Projenin bir kısmı da çevrimiçi Lehçe kursudur. IB Polska ayrıca gönüllülere yönelik farklı eğitimler de veriyor.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Gönüllülerin İngilizce bilmesi iyidir çünkü proje dili tüm zaman boyunca İngilizce olacaktır.

 

Farklı ülkelerden 18-30 yaş arası açık fikirli gençleri arıyoruz. Cinsiyet, din ve yönelim bizim için önemli değildir ancak yaratıcılık, kişilerarası beceriler ve sosyal medya hakkında bilgi faydalı olacaktır.

 

2024 Eylül ayı başında 10 ay boyunca ekibimize katılmak üzere farklı ülkelerden 2 gönüllü aranıyor.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version