Site icon Erasmusgram

Polonya , Krakow 3 Aylık Gönüllülük Projesi

Hangi ülkelerden başvurular kabul ediliyor?

 

Ermenistan, Avusturya, Bosna Hersek, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Danimarka, Estonya, Yunanistan, İspanya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Macaristan, İrlanda, İzlanda, İtalya, Litvanya, Lüksemburg, Letonya, Moldova (Cumhuriyeti) of), Karadağ, Kuzey Makedonya, Malta, Hollanda, Norveç, Portekiz, Romanya, Sırbistan, İsveç, Slovenya, Slovakya, Ukrayna, Türkiye

 

Proje kapsamında masraflar karşılanıyor.

 

AFS Polonya, daha adil ve barışçıl bir dünya inşa etmek için çeşitliliğe saygı gösterilmesini ve kabul edilmesini destekleyen uluslararası bir kuruluştur.

 

Farklı ülkelerden değişim öğrencilerini ev sahibi ailelerin yanında gönderiyor ve ağırlınayor.

 

Proje süresi 3 aydır.

 

ESCer, çalışma günlerinin çoğunu Kraków’daki ofiste geçirecek, ancak ofis dışındaki zamanının bir kısmını eğitim vererek veya çalışma oturumlarını kolaylaştırarak geçirecek.

 

Gönüllü kamplarımızın çoğu hafta sonları gerçekleştiğinden, ESC’nin hafta sonları biraz çalışması beklenebilir – bu aynı zamanda başkentin dışındaki kampların Polonya’yı görme şansı vermesi anlamına da gelecektir.

 

Genel amaç, çevrimiçi ve yüz yüze iç ve dış izleyiciler için eğitimler ve çalışma oturumları geliştirip sunarak AFS Polonya’daki ICL’nin kalitesini artırmaktır. Bunlar, ICL stratejimizin ana hedefleridir ve ESCer, aktif vatandaşlığı ve idari görevleri teşvik etmek gibi diğer örtüşen projelere dahil edilecektir.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Ofisimiz eski şehrin yakınında, Kraków’da. Ofisin yanında, gönüllüler için ortak odaları olan bir apartman dairesi bulunmaktadır. Barınma, gıda fonu ve harçlık dahildir.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Şunları sunulacaktır:

– Esnek ve heyecan verici bir çalışma ortamı. – İhtiyaca göre eğitim. – Kişisel ve mesleki gelişim. – Gönüllülerle profesyonel olarak çalışma deneyimi. – Lehçe dil kursu.

 

KATILIMCI PROFİLİ

– Tercihen gönüllü deneyim. – İyi iletişim ve sosyal beceriler – Gönüllülük, aktif vatandaşlık, kültürlerarası öğrenme ve eğitim hakkında temel bilgiler.

– Lehçe öğrenmek, AFS POL ofisinde çalışmak, eğitimler vermek için motivasyon.

 

– Konuşma ve yazma İngilizcesi

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version