Site icon Erasmusgram

Polonya , Krakow 22 Haftalık Gönüllülük Projesi

 

FAALİYET AÇIKLAMASI
Gönüllülerin rolü, Europe4Youth Merkez ofisi ve Gençlik merkezlerinde örgütlenmek, organizasyona yardımcı olmak ve yaşam kalitesini yükseltmek olacaktır.

 

Krakow’daki merkez ofisinde 6 kişilik gönüllü bir ekip olarak çalışmayı ve E4Y koordinatörleri tarafından desteklenen gençlik merkezlerimizdeki günlük vardiyalarla ilgilenmeyi içerecek günlük bir rutin ile gönüllüler, ilgili faaliyetleri ve etkinlikleri organize edecek, yönetecek ve deneyimleyecekler.

 

Yukarıda belirtilen etkinlikler, gönüllülerin ilgi ve tutkularına göre farklı nitelikte olacak ve ihtiyaçlara göre düzenlenecektir.

Dil derslerinden sanat etkinliklerine, Masa oyunlarından Spora, Gençlik bilgisi ile ilgili eğitim kısmı orada olduğu sürece, gönüllüler kendilerini istedikleri gibi ifade edebilecekler.

Gönüllüler ayrıca organizasyonun diğer faaliyetlerine katılabilecek ve 360° Gençlik çalışanları olarak büyüyebilecekler.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

6 gönüllü, Krakow şehir merkezine yürüme mesafesinde yer alan ve dernek tarafından ödenen bir daireyi paylaşacak.

Dernek, konaklamadan iş yerine seyahat edebilmek için aylık bir bilet ve ayrıca yemek ve ekstra harcamalar için aylık para (ayda toplam 232 €) sağlayacaktır.

 

Herhangi bir ekstra ihtiyaç veya Dairede eksik olan herhangi bir şey için dernek, gönüllü faaliyetlerle ilgili olduğu sürece ekstra ulaşım masraflarını karşılayacaktır. Çalışma günleri Pazartesi’den Cuma’ya, ayda 2 ekstra ücretsiz gün ve esnek bir programdır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Fırsat sırasında gönüllüler, dilin temellerini öğrenmeye başlamak için bir Lehçe kursuna ve gönüllülük gerçekliğini anlamak ve derinlemesine incelemek için Polonya ulusal ajansı tarafından düzenlenen 2 eğitime erişebilecekler.

 

Tüm bu faaliyetler zorunludur ve sözleşmenizin bir parçasıdır, günlük işlerinize göre önceliğe sahip olacaklardır. Gönüllülüğün başlangıcında Koordinatör, gönüllülere gençlik çalışanı olmanın tam olarak nasıl ve ne anlama geldiğini öğrenme sürecinde yardımcı olma ve onları eğiterek ve destekleyerek etkinliklerimizi düzenleme sorumluluğunu da üstlenecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

Motive olmuş ve proaktif, çalışan gençlerin dünyasını deneyimlemeye hazır ve çalıştaylar ve etkinlikler düzenlemeye ve yönetmeye ilgi duyan kişiler.

İyi derecede İngilizce bilen ve grup halinde çalışabilen.

 

Koordinatör, Gençlik merkezlerindeki günlük işlere yardımcı olacaktır, ancak katılımcının çalışmalarını organize edecek ve fikir ve faaliyetler üretecek kadar motive olması gerekir.

Çalışma saatleri söz konusu olduğunda esnektir, herhangi bir fazladan çalışma günü veya saati Polonya’da dinlenme veya seyahat etme fırsatı olarak geri verilecektir. Proaktif olmak, başarılı bir deneyimin anahtarıdır!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version