Site icon Erasmusgram

Polonya , Kielce Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

ESC PROJESİ-POLONYA. 5 aylık bir süre için bir ESC projesinde yer almaya hazır, motive olmuş gönüllüler aranıyor.

Kültürlerini yerel topluluk arasında aktif katılımla paylaşmaktan sorumlu olacaklar. Bu amaçla, şehrin farklı bölgelerindeki eğitim (okullar, anaokulları), kültürel (Kütüphane, Kültür Merkezi), sivil toplum kuruluşları gibi farklı kurumlarda gönüllülük faaliyetleri gerçekleştirilecektir.

 

Gönüllü olarak bu değerli dönüşümlerin bir parçası olacaksınız. Kadronun ayrılmaz bir parçası olacak ve bu kurumların işleyişini içeriden görme fırsatına sahip olacaksınız.

 

Proje, savunmasız insanları destekleyen ve toplumsal zorluklara yanıt veren daha kapsayıcı bir toplum oluşturmak için gençleri bir araya getiriyor.

 

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama: diğer gönüllülerle paylaşılan bir dairede kendi odanız olacak. Harçlık – günlük 4 euro ve yemek için ek para!.

Polonya banka hesabınıza banka havalesi yoluyla alacaksınız. Polonya’da hayatta kalmak için yeterince kolay 🙂

Otobüs kartı: ücretsiz bir otobüs kartınız olacak çift yönlü): 100 ve 499 KM: 180 500 EUR ve 1 999 KM: 275 EUR 2 000 ve 2 999 KM: 360 3 000 EUR ve 3 999 KM: 530 EUR

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Varışta: Projenin başında eğitim Ara Dönem: gönüllülüğün ortasında eğitim. Her ikisi de Polonya’daki Ulusal Ajans tarafından organize edilmektedir. Ayrıca, çocuklarla nasıl çalışılacağını göstermek ve yaygın eğitim konusunu derinleştirmek için size yardım yerine gitmeden önce eğitim veriyoruz.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllüler, kültürlerini paylaşma konusunda hevesli ve başkalarını merak etmelidir, ancak çoğunlukla Polonya’daki bu uzun vadeli değişim projesine katılmak için motive olmalıdırlar.

Bunu, Avrupa değerlerini teşvik ederken kişisel ve profesyonel düzeyde öğrenmek ve büyümek için gerçek bir fırsat olarak görün.

 

Anahtar yetkinlikler: • Çeşitli ilgi alanlarını ilginç bir şekilde ortaya koyabilme • Yumuşak yetkinlikler: işbirliği, yaratıcı düşünme, bağımsızlık, sorumluluk, aktif problem çözme, hoşgörü, sabır

 

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version