Site icon Erasmusgram

Polonya , Katowice 2 Gün Erasmus+ APV toplantısı

Proje Hakkında: Projenin ana hedefleri, katılımcıların günümüz çalışma ortamıyla ilgili temel alanlardaki bilgi ve yeterliliklerini genişletmektir.

 

Proje sadece bilgi aktarmayı değil aynı zamanda grup çalışması sırasında elde edilen somut sonuçlarla kalıcı bir etki bırakmayı da hedefliyor.

Bu sonuçlar, proje faaliyetlerine katılamayacak olanlar dahil tüm ilgili taraflar için erişilebilir ve yararlı olmalıdır.

 

APV Polonya’nın Katowice şehrinde düzenlenecektir. Faaliyetlerin çoğu ev sahibi STK – ul’un ofisinde yapılacaktır. Mariacka 37/6, Katowice. APV Toplantısı

 

Otel 27.02.2024 ve 28.02.2024 olmak üzere iki gecedir. Faaliyetlerin çoğu 27.02 (öğleden sonra ve akşam) ve 28.02 (tam

gün) saatlerinde yapılacaktır.

 

Yiyecek ve konaklama ev sahibi STK tarafından karşılanacaktır. APV sırasında tüm sorumlulukları ve görevleri, katılımcıların özel ihtiyaçlarını ve zaman çizelgesini tartışacağız. APV toplantısı için her ortak STK’dan iki temsilci göndermesi isteniyor, aynı kişiler ana toplantıya da katılacak.

 

APV toplantısı için seçilecek katılımcılar; seyahat masraflarını ilk etapta kendileri karşılayacaktır.

 

Boarding pass, biletler ve faturalar saklanıp APV meeting de ev sahibi derneğe teslim edecektir.

 

Toplantı’nın bitiş tarihinden itibaren maksimum 2 ay içerisinde ev sahibi dernek ödemelerinizi hesabınıza Euro olarak geri yatıracaktır. Not: Seyahat masrafları harcamaları maksimum 275 Euro’ya kadar geri karşılanmaktadır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version