Site icon Erasmusgram

Polonya , Hajnówka ESC Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Tiyatro, müzik ve sanat ortamıyla ilgileniyor musunuz? Yemek yapmayı mı yoksa dikiş dikmeyi mi, manzara yaratmayı, çizim yapmayı, fotoğraf çekmeyi sever misiniz?

Bir kültür derneği ile kendi etkinliğinizi düzenleme veya bir Kültür Merkezi’nin oluşturulmasında yer alma şansını mı istiyorsunuz? Cevabınız evet ise Birlikte Yapın! proje tam size göre!

Ev sahibi kurumla uzun dönem  çalışacak ve ilgi alanlarını geliştirmek ve genişletmek isteyen gönüllüler arıyoruz.

Niteliklerinin yüksek olması şart değil ama yeni şeyler öğrenmek istediklerini göstermeleri ve Derneğimizin faaliyetlerine aktif olarak katılmaları gerekiyor.

5 gönüllü daha seçilebilir!

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Dernek, Doğu Polonya’da güzel Białowieza Ormanı ile çevrili eşsiz bir bölge olan Podlasie’deki küçük bir kasaba olan Hajnòwka’da bulunuyor.

Burada gönüllüler dernek ofisine yakın bir dairede (2 tek kişilik oda, 2 çift kişilik) birlikte yaşayacaklar.

Mağazalar, süpermarketler, tren istasyonu ve otobüs durağına yürüyerek kolayca ulaşılabilir.

Yemek ve harçlık parasını her ayın başında alacaklar.

Projenin başındaki ve sonundaki seyahat, yerel ulaşım (iş için gerekli olduğunda) ve nihai vize masrafları karşılanacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

“Kartpostal” birçok sanatsal projede yer almaktadır: tiyatro festivali organizasyonu, Noel döneminde küçük bir koro ve geçit töreni, birçok sanatsal ve eğitici etkinlik (okul atölyeleri, yerel toplulukla etkinlikler, dil cafesi (language cafe)).

 

Gönüllüler aynı zamanda eski tren istasyonunu Kültür Merkezi’ne dönüştürmeyi amaçlayan yeni bir sanat projesi olan “Hajnówka Centralna”nın gerçekleştirilme sürecinin tüm sürecinin bir parçası olacaklar ve derneğin tiyatro topluluğu A3Teatr ile birlikte oyunculuk kısmına kostümlerin ve senaryoların manuel olarak yaratılması sürecine dahil olacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Yaratıcı, dinamik, motive ve farklı sanat türleriyle (özellikle tiyatro, müzik, yeni medya, proje yöneticisi, fotoğrafçılık) ilgilenen 5 gönüllüye ihtiyaç var:

oyunculuk yapabilen, el becerilerine sahip, çocuklar ve gençlerle çalışabilen insanlar , vb.

Bazı performanslarımız için somut olarak akordeon veya başka bir enstrüman çalacak birini arıyoruz.

Temel veya akıcı İngilizce iletişim kurabilmelidir.

Gönüllüler esnek programlarla çalışmaya açık olmalı ve bağımsız olmalıdır. Gönüllüye kendi fikirlerini gerçekleştirme fırsatı vermeye açığız.

 

Proje tarihleri: 12/09/2022 – 10/09/2023

Resmi adresine erişmek ve başvuru yapmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version