Site icon Erasmusgram

Photoshop 3D ile Ürün Tasarımı ve Modelleme Öğrenme Kursu – Ücretsiz

Kurs ücretsizdir.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Photoshop’ta bir görüntü veya grafikten 3D panorama oluşturabileceksiniz

Çeşitli nesneler yaratabilecek ve Işıklar, malzeme dokusu ve çok daha fazlası gibi gerçek yaşam özelliklerini simüle edebileceksiniz.

Soda can, Hat, Vine Bottle, Donut ve çok daha fazlası gibi 3B modeller oluşturabilirsiniz.

Gazoz kutusu gibi 3 boyutlu nesneler için kapak sarmalayıcı tasarlayabilir ve ışık, malzeme ve hareket gibi gerçek yaşam koşullarında simüle edebilirsiniz.

Kurs Açıklaması

Bu kursta Photoshop 3D kullanarak 3D modelleme ve ürün tasarımı hakkında bilgi edineceksiniz. Burada soda kutusu, Cam şişe, Orman korucusu şapkası ve çok daha fazlası gibi çeşitli 3D nesneler oluşturmayı öğreneceksiniz. Bu model veya maket üzerinde Işıklar, gölgeler, nesne hareketleri, döndürme, nesne malzemeleri ve çok daha fazlası gibi çeşitli gerçek yaşam koşullarını simüle etmeyi öğreneceksiniz.

Adobe Photoshop genellikle Grafik Tasarım, Fotoğraf düzenleme, Ürün Tasarımı, Reklamcılık ve Pazarlama ve daha pek çok alanda yaygın olarak kullanılan Endüstri standardı bir yazılımdır.

 

Photoshop, hem Profesyoneller hem de öğrenciler arasında yüksek bir itibara sahiptir. Tasarım ve Düzenleme alanlarına profesyonel olarak meyilli olmayan kişiler bile, Karıştırma ve Maskeleme, Kırpma ve Filtreler gibi bazı Photoshop becerilerini ve diğer fotoğraf düzenleme becerilerini öğrenme eğilimindedir.

 

Ancak Photoshop’a yeni başlayanlardan nadiren Photoshop’taki 3D modelleme ve tasarım seçeneklerinin farkındadır. Çok sayıda insan, fotoğrafları düzenlemek ve bazı posterler tasarlamak için zaten photoshop kullanırken 3D modelleme ve tasarım öğrenmeye meraklıdır.

Bu kurs, temel olarak Photoshop 3D’de bazı temel becerileri öğretmeye odaklanmıştır. Zaten bir photoshop kullanıcısıysanız bunu çok sezgisel bulacaksınız, Blender veya Dimension gibi herhangi bir özel 3D yazılımı bulabileceğiniz kadar zor olmayacak.

3D ürün tasarımı ve modelleme konusundaki tutkunuzu burada photoshop’ta keşfedebilir, Lightning, Kamera, Malzeme, hareket ve 3D ile ilgili diğer bileşenler hakkında bazı temel kavramları öğrenebilirsiniz.

 

Photoshop’un kendisinde 3D için iyi işler yapabilirsin. Ve daha sonra, 3D’de tam bir kariyer yapmak veya bunu ileri düzeyde öğrenmek istiyorsanız, Blender, Dimension, 3ds max veya diğerleri gibi bazı özel 3D yazılımlarına geçebilirsiniz.

Ama şimdilik, Photoshop’ta 3D becerilerini öğrenmek faydalı olacaktır, böylece diğer photoshop becerilerinizi birleştirerek tasarlamayı veya düzenlemeyi seveceğiniz bir şey yaratabilirsiniz, eğlence veya meslek için – Photoshop’ta çok şey yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Bu kurs  Photoshop’ta tasarım ve düzenlemenin 3D yönüne odaklanacaktır. Ve bu beceriyi istediğiniz gibi çeşitli alanlar için kullanabilirsiniz. Bu kursu almadan önce, katmanlar, harmanlama modları, seçim ve diğerleri gibi bazı photoshop araçlarına ve kavramlarına aşina olmalısınız.

Bu kurs için uygun:

Photoshop 3D öğrenmeye meraklı kişiler

Ürün Tasarımcıları, Grafik Tasarımcıları ve fotoğraf editlemek isteyenler

Photoshop’ta 3D modelleme öğrenmek isteyen öğrenciler

 

Exit mobile version