Site icon Erasmusgram

Pegasus Yurt İçi %40 İndirimli Bilet Kampanyası

Biletlerinizi 31 Aralık 2023 tarihine kadar flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alın; 6 Şubat-3 Nisan 2024 tarihleri arasında Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geçerli olan yurt içi uçuşlarda vergiler hariç %40 indirimden yararlanın!

Satış Tarihi: 29-31 Aralık 2023 (Türkiye yerel saatine göre 29 Aralık 2023 saat 08:25’ten itibaren 31 Aralık 2023 saat 23:59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.

 

Uçuş Tarihi: 6 Şubat-3 Nisan 2024 (Kalkış saati Türkiye yerel saatine göre 6 Şubat 2024 saat 00:01’den itibaren 3 Nisan 2024 saat 23:59 tarihine kadar olan Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe yurt içi uçuşlarında geçerlidir.)

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

 

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günü olan yurt içi uçuşları (Kıbrıs uçuşları kampanya kapsamında değildir.)

 

Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç %40 İndirim (Vergiler, seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemleri olarak ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili geçerli tarifeler uyarınca belirlenir.)

İndirim Oranı: Ödeme adımına geçerek, flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasındaki “Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe Yurt İçi %40” butonuna tıklayarak indirimden faydalanabilirsiniz.

Kampanyadan Yararlanma Koşulları:

Pegasus BolBol üyeliği zorunludur.

Pegasus BolBol üyesi olmayanlar, kampanya süresince üye olup kampanyadan faydalanabilirler.

Bebek yolcular (0-2 yaş) kampanyadan yararlanamaz. 18 yaşından büyük çocuk misafirler, bir üye üzerinden bağlı üyelik oluşturarak indirimden faydalanabilirler.

Diğer Koşullar:

İndirim yalnızca Pegasus’un taşıdığı uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya kapsamındaki biletlerle ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları, ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kuralları’na tabidir.

 

Kampanyanın duyuru adresine erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version