Site icon Erasmusgram

Pegasus : Yurt içi %25 indirimli Bilet Kampanyası

13 Mart 2024 tarihine kadar flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından biletini al, 7 Mayıs-6 Haziran 2024 tarihleri arasında Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yurt içi uçuşlarda vergiler hariç %25 indirimden yararlan!

 

SATIŞ TARİHİ:

12-13 Mart 2024 (Türkiye yerel saatine göre 12 Mart 2024 saat 08:00’den başlayıp 13 Mart 2024 saat 23:59’a kadar geçerlidir.)

 

UÇUŞ TARİHİ:

7 Mayıs-6 Haziran 2024 (Türkiye yerel saatine göre 7 Mayıs 2024 saat 00:01’den başlayıp 6 Haziran 2024 saat 23:59’a kadar Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde iç hat uçuşlarında geçerlidir.)

 

SATIŞ KANALI:

flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

 

GEÇERLİ HATLAR:

Sadece Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri için yapılan yurt içi uçuşları (Kıbrıs uçuşları kampanya kapsamında değildir.)

 

İNDİRİM ORANI:

 

Vergiler hariç %25 İndirim (Vergiler hariç, seyahat edilen havalimanı/terminal işletmecisine ödenen yolcu servis ücreti veya benzeri maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)

 

İNDİRİM UYGULAMASI:

 

İndirim oranı, (a) Baz Ücret, (b) Yakıt Harcı, (c) Havalimanı Vergisi, (d) Check-in Bedeli ve (e) Hizmet Bedeli olmak üzere taşıma ücretinin tüm bileşenlerine uygulanacaktır.

İndirim, bilet satın alırken “Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe Yurt İçi %40” butonuna tıklanmasıyla otomatik olarak hesaplanacaktır.

 

KAMPANYADAN FAYDALANMA:

Pegasus BolBol üyesi olmanız ve bilet satın alırken her yolcunun kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını girmesi gerekmektedir.

 

KATILIM KOŞULLARI:

 

Bebek yolcular (0-2 yaş) kampanyadan yararlanamazken, 18 yaşından büyük çocuk yolcular 18 yaşından büyük bir üye üzerinden bağlı üyelik oluşturarak kampanyadan faydalanabilirler.

 

ÖNEMLİ NOT:

Kampanya sadece Pegasus’un taşıdığı uçuşlar için geçerlidir. Farklı hava yollarıyla ortak uçuşlar kampanya kapsamında değildir.

 

Kampanyanın resmi adresine erişmek için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version