Site icon Erasmusgram

Pegasus Yurt Dışı Biletleri 1 Euro + vergilerle

Kampanya Satış Süresi: Bu özel teklif, 27 Mart 2024 saat 08.30’dan başlayıp 28 Mart 2024 saat 23.59’a kadar olan süre zarfında tamamlanan satışlar, ödemeler ve bilet işlemleri için geçerli olacaktır.

 

Bu tarihler arasında yapılan biletlemeler, aşağıda belirtilen uçuş tarihleri ve hatları için uygulanabilir olacak.

 

Uçuş Tarihleri: 27 Ekim 2024’ten 29 Mart 2025’e kadar, Türkiye yerel saatine göre belirtilen saatler arasında yapılacak seçili uluslararası uçuşlar için bu kampanya geçerlidir.

 

Kampanyadan Yararlanma Şartları: Bu kampanyadan sadece Pegasus BolBol üyeleri yararlanabilir. Henüz bir üye değilseniz, hemen ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

 

Geçerli Hatlar: Toplamda 100.000 koltuk için geçerli olan bu kampanya, aşağıda listelenen seçili uluslararası hatlarda uygulanmaktadır.

Kıbrıs uçuşları bu kampanya dışındadır ve listelenmeyen diğer hatlarda yapılan biletlemeler kampanya kapsamına girmemektedir.

Bu kampanya yalnızca Pegasus’un operatörü olduğu uçuşlar için geçerlidir ve diğer havayollarıyla yapılan ortak uçuşlar bu kampanyanın dışındadır.

Ücret Bilgisi:

 

Belirtilen hatlarda, vergiler dahil 1€’dan başlayan fiyatlarla bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Taşıma Ücreti, baz ücret, yakıt harcı, havalimanı vergisi, check-in ücreti ve hizmet bedelinden oluşur. Bu kampanya kapsamında, ‘havalimanı vergisi’ taşıma ücretinin bir parçası olarak belirtilmiştir. Bu vergiler, ilgili havalimanı/terminal işletmecisine ödenen yolcu servis ücreti veya benzer maliyet/vergi kalemlerini içerir.

 

1€ + vergilerden başlayan fiyatlar, yalnızca Light Paket için ve belirtilen hatlardaki seçili uçuşlarda geçerlidir.

 

Toplam taşıma ücretine eklenen diğer ürün ve hizmetler (koltuk seçimi, yemek seçimi, ek bagaj vb.) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir. Ayrıca, kampanya dahilinde Light Paket seçen yolcular için kabin bagajı 7 Euro, 12 kg ağırlığında uçak altı bagajı ise 5 Euro karşılığında satın alınabilir.

 

Koltuk Sayısı: 

 

Kampanya kapsamında sunulan koltuk sayısı sınırlıdır ve toplamda 100.000 adettir. Belirtilen koltuk sayısı tükenirse, kampanya otomatik olarak sona erecek ve bu kampanya ile ilgili herhangi bir hak iddia edilemeyecektir.

 

Satış Kanalları: Bu kampanya, Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com), Pegasus Mobil Uygulaması veya seyahat acenteleri aracılığıyla yapılan bilet alımlarında geçerlidir.

 

Geçerli hatlara erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version