Site icon Erasmusgram

Pegasus Havayolları Yurt Dışı 14 Euro , Yurt İçi 449 TL Kampanya

“Satış Tarihi: 20-22 Ekim 2023 (Türkiye yerel saatine göre 20 Ekim 2023 saat 07:30’dan itibaren 22 Ekim 2023 saat 23:59’a kadar satışın ve uçak bileti alımının tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)

 

Uçuş Tarihi: 31 Mart 2024– 26 Ekim 2024

 

Ücret Duyurusunun Geçerli Olduğu Hatlar: Aşağıda listelenen yurt dışı uçuşlarında toplam 100.000 koltuk için geçerli olacaktır. Yurt içi uçuşlarında 20.000 koltukta ve Kıbrıs uçuşlarında 15.000 koltukta geçerli olacaktır.

 

Ücret: Yurt içi uçuşları 449.99 TL’den başlayarak, Kıbrıs uçuşları 39,99 USD’den başlayarak ve yurt dışı uçuşları 14 € + vergilerle başlayan fiyatlar sunulacaktır (Vergiler, ilgili tarifeli uçuşlarda seyahat edilen havalimanı/terminal işletmecisi tarafından tahsil edilen yolcu servis ücreti veya benzeri maliyet/vergi kalemlerini içermektedir. Seçilen uçuşun vergi miktarını öğrenmek için flypgs.com’da sağ üst köşede, Pegasus Mobil uygulamasında ise sağ alt köşede tıklamanız yeterlidir.)

 

Koltuk Adedi: Ücret duyurusu, ilgili ücret sınıfından sunulan koltuk sayısıyla sınırlıdır; toplam 100.000 yurt dışı uçak bileti, 20.000 yurt içi uçak bileti ve 15.000 Kıbrıs uçuşu biletini içermektedir. Bu koltuklar tükenirse fiyatlar değiştirilecektir ve bu ücret duyurusuna uygun olarak herhangi bir hak talep edilemeyecektir.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerin Pegasus BolBol üyesi olması gerekmekte ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

 

Ücret duyurusu yalnızca flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletler için geçerlidir.

 

Ücret duyurusu direkt uçuşlar için geçerlidir.

 

• İndirim kapsamında düzenlenecek olan Kıbrıs uçak bileti ve dış hat biletleri yalnızca Süper Eko paket ücretini içerecektir. Kıbrıs ve dış hatlarda Süper Eko paket dışındaki paketler için yalnızca Süper Eko bilet fiyatına indirim uygulanacaktır.

 

İndirim kapsamında düzenlenecek olan iç hat biletleri yalnızca Eko paket ücretini içerecektir. İç hatlarda Eko paket dışındaki paketler için de yalnızca Eko bilet fiyatına indirim uygulanacaktır. Ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj vb.) ve paketler ayrıca ücrete tabi olacaktır ve indirim kapsamına girmeyecektir.

 

Ücret duyurusu kapsamında düzenlenen tüm biletlerle ilgili iptal ve iade kuralları, ilgili ücret sınıfına ait Pegasus Genel Kuralları’na tabi olacaktır.

 

Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerli olacaktır.

Pegasus, ücret duyurusu süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ücret duyurusu şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak iddia edilmemektedir.

 

Detaylar ve geçerli olan hatlara erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version