Site icon Erasmusgram

Orhan Eğitim Ve Kültür Vakfı Burs Duyurusu

Başvuru Süreci: Burs başvuruları, Vakfın resmi internet sitesinde yer alan çevrimiçi başvuru formu doldurularak yapılacaktır.

Burs Süresi ve Miktarı: Burslar, yılda 9 ay boyunca Ekim ve Haziran aylarında ödenmektedir. Miktar hakkında bilgi verilmemiştir.

Vakıf, ilköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğrenim (ön lisans ve lisans) öğrencilerine maddi destek sağlayarak karşılıksız eğitim bursu sunmaktadır.

Başvuru Koşulları:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Aile ekonomik durumunun bursa ihtiyaç duyuracak düzeyde olması,

En az istenilen başarı düzeyinde olmak,

Disiplin cezası almamış olmak.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

 

Uygun adaylar, Vakfın resmi internet sitesi olan https://oekv.orhanholding.com adresinden OEKV Burs Başvuru Formunu doldurmalı ve çıktısını alarak başvuru yapmalıdır.

Ayrıca, KVKK ile ilgili yazının ıslak imzalı bir kopyasını da göndermelidir.

(Evraklar, burs kazanan asil ve yedek öğrencilerden talep edilecektir.) Belirtilen tarihlerden sonra gönderilen belgeler ve ekler dikkate alınmayacak ve başvurular geçersiz sayılacaktır.

Lütfen unutmayın ki internet kaydı ve başvuru formu olmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

İnternet kaydı olmayan adayların evrakları dahi olsa başvuruları geçersiz sayılacaktır.

 

İnternet kaydı olan adayların evrakları eksikse burs başvurusu kabul edilmeyecektir. (Postalardaki veya kargolardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

 

Geçen yıl burs alan ve bu yıl tekrar başvuran adaylar; burslarının devam etmesine rağmen, ilk başvuru yapar gibi tüm evraklarını eksiksiz hazırlamalı ve daha önce burs aldığını belirtmelidir.

Vakıf, gerektiğinde belirtilen belgelere ilave bilgi ve belge talep edebilir.

Başvuru formundaki bilgilerin ve belgelerin doğruluğu, başvuruların değerlendirmeye alınması için büyük önem taşımaktadır

 

Orhan Eğitim ve Kültür Vakfı, 2023-2024 dönemi için burs başvurularını 28 Ağustos 2023 ile 8 Eylül 2023 tarihleri arasında kabul edecektir.

 

Resmi adresine erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version