Site icon Erasmusgram

Norveç , Hamar : 8 Gün Müzik konulu Gençlik Değişim Projesi

Norveç’in Hamar kentinde gerçekleşen “Music in Europe Together” projesi için Türkiye’den katılımcı çağrısı!

Projeye toplam 60 gencin katılımıyla Türkiye, Fransa, Norveç, İspanya, Letonya ve Çek Cumhuriyeti’nden altı farklı kültürü harmanlamayı amaçlıyor.

Program, yerel enstrümanların tanıtımını içerecek ve gençlere kendi müziklerini icra edebilecekleri, stereotiplere meydan okuyabilecekleri ve farklı kültürel etkilerle müzik yaratmak için işbirliği yapabilecekleri bir platform sağlayacak.

 

Bu gençlik değişim programında gençler, müziklerini icra etmeden önce öncelikle müziklerinin kültürel ve tarihi geçmişini paylaşacaklar.

Her ülke kendi müziğini çalarken geleneksel enstrümanlarını kullanacak, her kültüre farklı enstrümanlar tanıtılacak, halk müziğine olan ilgi artacak. Her ülkeden 5 katılımcı ve 1 lider olacak.

 

Projemiz, yerel enstrümanların tanıtımını içerecek ve gençlere müziklerini icra edebilecekleri, stereotiplere meydan okuyabilecekleri ve farklı kültürel etkilerle müzik yaratmak için işbirliği yapabilecekleri bir platform sağlayacak.

 

Bu gençlik değişim programında gençler, müziklerini icra etmeden önce öncelikle müziklerinin kültürel ve tarihi geçmişini paylaşacaklar.

Her ülke kendi müziğini çalarken geleneksel enstrümanlarını kullanacak, her kültüre farklı enstrümanlar tanıtılacak, halk müziğine olan ilgi artacak.

 

Her ülkenin kültürünün tanıtılacağı etkinlikte katılımcılar, farklı enstrümanları bir araya getirerek birlikte yeni müzikler yaratmak için iş birliği yapacak.

Müzik yaratma konusundaki bu ortak deneyim, çeşitli ülkelerden gençler arasındaki birliği teşvik edecek ve aynı zamanda halk müziğinin işbirliği ve korunmasının önemini de vurgulayacaktır.

 

KATILIMCILAR

Her ülkenin daha az fırsata sahip 8 katılımcısı ve 2 grup lideri olacak

18-30 yaş arası. (Liderler için yaş sınırı yoktur)

Sorumlu

Müzikle ilgileniyorum

Motivasyonu yüksek

Kendi kültürünü temsil edebilen

 

Norveç’in Hamar şehrinde, 02/04/2024- 11/04/2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Music in Europe Together” isimli gençlik değişim projesi için YEŞİL PASAPORTA sahip, müzisyen veya müziğe ilgi duyan 5 katılımcı aranıyor.

Yaş sınırı: 18-30

Başvuru formu Türkçe olarak doldurulmalıdır! Son başvuru tarihi: 04 Mart 2024 Proje kapsamında konaklama, yemek ve 360 Euro’ya kadar seyahat masrafları karşılanmaktadır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version