Erasmusgram

Erasmus'tan daha fazlası
Menu
  • Anasayfa
  • Erasmusgram Blog
  • Avrupa Birliği Projeleri
    • Kısa Dönem Gönüllülük Projeleri
    • Uzun Dönem Gönüllülük Projeleri
    • Erasmus+ Gençlik Değişimi
    • Erasmus+ Eğitim Kursu
  • Ücretsiz Kurslar
  • Eğitim & Burslar
  • Staj Fırsatları
  • İş İlanları & Kariyer Fırsatları
  • Tecrübe Aktarımları
    • Dil Eğitimi Deneyimleri
    • Erasmus Deneyimleri
    • Gönüllülük Deneyimleri
    • Staj Deneyimleri
    • Work and Travel Deneyimleri
  • Sık Sorulan Sorular
  • Hakkımızda
Home
Avrupa Birliği Projeleri
Norveç 9 Gün Gençlik Değişimi

Norveç 9 Gün Gençlik Değişimi

Proje Hakkında

Son araştırmalar, girişimciliği teşvik etmenin genç işsizliğini gidermek ve yenilikçiliği ve yaratıcılığı teşvik ederek rekabeti teşvik etmek için pratik bir çözüm sunduğunu gösteriyor.

Ernst ve Young’ın ‘Kayıp Nesilden Kaçınmak’ başlıklı araştırmasına göre gençler, doğru destek ve basitleştirilmiş idari prosedürlerle, yeni istihdam fırsatlarını keşfedip yaratmak için kendi işlerini kurabilirler.

 

Bu projenin gerekliliğini ortaya koyan birkaç zorlayıcı neden vardır:

Gençler, özellikle mevcut ekonomik koşullar göz önüne alındığında, girişimcilik beklentileri ve finansal kaynaklar hakkında bilgiye ihtiyaç duymaktadır.

Bir işi nasıl başlatacakları ve genişletecekleri konusunda rehberliğe ve bilgiye ihtiyaçları var.

 

Pek çok genç, özellikle iş piyasasının yeterli istihdam yaratmakta zorlandığı bir dönemde, kendi işini kurmaya yönelik motivasyon ve bilgiden yoksundur.

Gençlerin okuldan işgücüne geçişine yardımcı olacak altyapı yetersizdir.

İş deneyimi eksikliği, yaştan bağımsız olarak yaygın bir iş gereksinimidir ve gençlerin iş bulmasını zorlaştırmaktadır.

 

İşverenler genellikle daha fazla deneyime sahip yaşlı adayları tercih ettiğinden, genç bireyler iş kıtlığından orantısız bir şekilde etkileniyor.

 

Lütfen dikkatlice bilgileri okuyun ve başvurunuzu proje gerekliliklerine göre doldurun.

 

CV’nizi eklemeyi unutmamanız önemlidir. CV sunmayan başvurular otomatik olarak değerlendirmeye alınmayacaktır. CV’nizi Türkçe veya İngilizce olarak hazırlayabilirsiniz.

Dil becerisi açısından adaylarda belirli bir seviye gerekmese de, grup içinde yalnızca bir veya iki kişinin İngilizce bilmediğini unutmayın. Geri kalan adaylarda iyi veya orta düzeyde İngilizce bilme tercih edilmektedir.

 

Konaklama, yemek ve aktivite masrafları proje ev sahibi kuruluş tarafından karşılanacaktır. Diyarbakır CEVKA, organizasyonun bir parçasıdır ve bu maliyetlere katkı sağlamaz.

Ulaşım ücretleri Erasmus+ programı tarafından karşılanacaktır. İlk olarak, adaylar biletlerini kendileri satın alacaklardır, ancak proje sonunda ulaşım ücreti iade edilecektir. Belirlenen yol hibesi 530 Avro’dur.

 

Proje, 18-30 yaş aralığındaki katılımcılar içindir. Proje gruplarının oluşturulmasına ve bu yaş aralığının üzerindeki başvurular kabul edilmeyecektir.

Proje katılımcıları arasında vize sorunu yaşamamak için kısa süreli katılmayı düşünen adaylar tercih edilecektir. Katılımcılara davetiyeler sağlanacaktır.

 

Sadece seçilen adaylarla iletişime geçilecek ve ayrıntılı bilgi paketi gönderilecektir. Başvuran tüm adaylara olumlu veya olumsuz yanıt posta yoluyla iletilir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Prev Article
Next Article

Related Articles

Fransa , Gien : Ağustos’ta 3 Hafta Gönüllülük Projesi
FAALİYET TANIMI   Engelli insanlara kalıcı konaklama imkanı sağlayan Gien’deki …
Avrupa Birliği Projeleri, Kısa Dönem Gönüllülük Projeleri

Fransa , Gien : Ağustos’ta 3 Hafta Gönüllülük Projesi

Almanya , Hamburg 3 Günlük Erasmus+ Seminer
Seminer, Avrupa gençlik programları bağlamında ulusötesi, kültürlerarası ve disiplinler arası …
Avrupa Birliği Projeleri

Almanya , Hamburg 3 Günlük Erasmus+ Seminer

About The Author

Erasmusgram

Ara

Son Yazılarımız

  • Pegasus : Yurt Dışı Uçuşlarında 2. Genç BolBollu 1 € + Vergilerle
    Pegasus : Yurt Dışı Uçuşlarında 2. Genç …
  • Macaristan , Domony : 7 Gün Erasmus+ Projesi
    Macaristan , Domony : 7 Gün Erasmus+ …
  • Eskişehir : 7 Gün Erasmus+ Projesi
    Eskişehir : 7 Gün Erasmus+ Projesi
  • Fransa , Poitiers : 8 Gün Gençlik Değişimi
    Fransa , Poitiers : 8 Gün Gençlik …
  • Polonya , Jastrzebia Gora : 7 Gün Erasmus+ Projesi
    Polonya , Jastrzebia Gora : 7 Gün …
  • Anasayfa
  • Erasmusgram Blog
  • Avrupa Birliği Projeleri
    • Kısa Dönem Gönüllülük Projeleri
    • Uzun Dönem Gönüllülük Projeleri
    • Erasmus+ Gençlik Değişimi
    • Erasmus+ Eğitim Kursu
  • Ücretsiz Kurslar
  • Eğitim & Burslar
  • Staj Fırsatları
  • İş İlanları & Kariyer Fırsatları
  • Tecrübe Aktarımları
    • Dil Eğitimi Deneyimleri
    • Erasmus Deneyimleri
    • Gönüllülük Deneyimleri
    • Staj Deneyimleri
    • Work and Travel Deneyimleri
  • Sık Sorulan Sorular
  • Hakkımızda

Hakkımızda – Erasmusgram

Mattis ac condimentum sed, iaculis et dui. Integer non lectus luctus, sodales nulla in, blandit dolor.

Nullam quis dolor sed nisi sollicitudin vehicula ac sed magna. Praesent tincidunt facilisis nisl, sit amet suscipit tellus congue nec.

Erasmusgram

Erasmus'tan daha fazlası
Copyright © 2025 Erasmusgram

Ad Blocker Detected

Web sitemiz ziyaretçilerimize çevrimiçi reklamlar gösterilmesiyle mümkün olmaktadır. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakarak bize destek olmayı düşünün.

Refresh