Site icon Erasmusgram

Norveç 12 Ay Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Norveççe dil desteği  alacaktır

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Proje 12 ay sürecektir.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Proje Tarihleri: 1 Ağustos 2021 – 31 Ağustos 2022

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Norveç

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

“Tek sınırlama kendi hayal gücünüzdür” Gelin ve gönüllü merkezden bize yardım edin, fazladan ellere ve beyne ihtiyacımız var! Ana hedef, yerel gençlerle ve onlar için çalışmak ve hem içeride hem de dışarıda farklı türde etkinlikler düzenlemek olacaktır. Yerel gençlik konseyini siyasi çalışmaları ve çevre projelerinde desteklemek. Ayrıca yaşlılarla ve yaşlılar için çalışacaksınız. Kişisel gelişim için çok çeşitli olanaklar sunabiliriz! Norveççe’yi ve çok kuzeyde bulunan Norveç’in en küçük belediyelerinden birinde yaşam biçimini öğrenin. Program tüm masraflarınızı karşılar! EVS Vevelstad adında bir mesaj gönderebileceğiniz veya soru gönderebileceğiniz bir Facebook sayfamız var. Gelecekteki gönüllüleri dört gözle bekliyoruz ve sizi sıcak bir misafirperverlikle karşılıyoruz.

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama, kısmen ev sahibi bir ailenin yanında olacak ve kısmen de diğer gönüllü ile paylaştığınız kendi dairenizde yaşayacaksınız. İşe gidiş / dönüş ulaşım ayarlanacaktır. Konaklama, yemek, cep harçlığı ve ulaşım düzenlemeleri Avrupa Dayanışma Birlikleri finansmanı tarafından karşılanacaktır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Diğer Avrupalı ​​gönüllüyü tanıyacak, birçok farklı proje hakkında tartışacak ve üzerinde çalışacak ve umarım hayat boyu arkadaş olacaksınız. Norveç dilinde eğitim verilecektir. Çoğunlukla yaparak öğrenerek, pratik yaşam becerilerini öğreneceksiniz! Öğrenme hedeflerinizi ve sonuçlarınızı belirlemenize ve izlemenize yardımcı olan Gençlik Pasosunu aktif olarak kullanıyoruz, bu süreçte bir mentor yardımcı olacaktır. Kesinlikle öğreneceğiniz ve geliştireceğiniz becerilerden bazıları: Yaratıcılık ve inisiyatif. Planlama, uygulama, yönetim. Önde gelen faaliyetler ve etkinlikler.

KATILIMCI PROFİLİ

Müzik, film / fotoğraf, sanat, dans, tiyatro, yemek pişirme, spor vb. Konularda kendi hobilerini, tutku ve deneyimlerini paylaşmaya istekli, açık fikirli ve pozitif insanlar arıyoruz. Bazen sert hava koşullarında yaşanan sorunlar? Kırsal Norveç kültürünü gerçekten tanımak ister misiniz?

Escvevelstad@gmail.com adresine ingilizce olarak motivasyon mektubu ve CV içeren bir e-posta göndererek BAŞVURUN !!!

Son başvuru tarihi : 20/06/2021


Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Exit mobile version