Site icon Erasmusgram

Norve 9 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Ortakların uluslararası gençlik değişimleriyle ve daha az fırsata sahip gençlerin dahil edilmesiyle çalıştığını düşündük.

Potansiyel ortaklarla iletişim kurduk ve onların da önceden belirlenmiş projeye benzer bir ihtiyaçları olduğunu ve bu konu üzerinde çalışmak istediklerini fark ettik.

 

Tüm proje ortakları, gençlik değişimleri için gönderen ve/veya ev sahibi kuruluşlardır ve birçok ortak, yerel veya uluslararası çeşitli diğer gençlik kuruluşlarını desteklemektedir ve kendi ülkelerinde büyük bir etkiye sahiptir.

 

Ortakların çoğu ayrıca ESC gönderen/ev sahipliği yapan kuruluş deneyimine sahiptir. Tüm ortaklar farklı düzeylerde deneyime sahiptir.

 

Proje aynı zamanda katılımcıların uluslararası projelerdeki günlük çalışmaları ve bunların uygulanması üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olacaktır.

 

Erasmus+ projelerinin kalite kriterlerini daha iyi anladıkları ve gruplarının uygun desteğine sahip oldukları için, kuruluşları tarafından düzenlenen ve ortaklaşa düzenlenen gençlik değişimleri üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacaklardır.

 

Her katılımcı, grup liderleri için bir eğitim düzenleyerek kendi organizasyonu içindeki deneyimi paylaşacaktır. Ortak kuruluşların çekirdek ekip üyeleri olarak katılımcılar, öğrenilenleri alacaklardır.

Organizasyonlarına yeterlilikler kazandıracak ve gelecekteki grup liderlerine uzun vadeli bir süreç olarak danışmanlık yapacak ve bu da organizasyonlarında günlük uluslararası işlerin daha kaliteli olmasını sağlayacaktır.

Eğitimli grup liderleri, deneyimlerini değişimde birlikte çalıştıkları diğer grup liderlerine aktaracağından, çeşitli kuruluşlara ve onların gençlik çalışanlarına deneyim referansları verilir.

 

Proje sırasında oluşturduğumuz materyaller, diğer gençlik çalışanları üzerinde bu etkiyi yaratmalarına yardımcı olacak ve bu da onların kaliteli değişim ağlarını genişletmelerine ve gençlerle işbirliği ve çalışmalarını geliştirmelerine yardımcı olacaktır.

3-13 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Norveç’te yapılacak olan Eğitim Kursu Projesi

 

1.  Başvuru için CV’nizi eklemeyi unutmayınız. CV göndermeyen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır. CV Türkçe ya da İngilizce olabilir.

2. Projeye başvuracak olan adaylar iyi seviyede ingilizce bilmelidir

3. Proje kapsamında konaklama, yeme-içme ve aktivite giderleri ev sahibi kuruluş tarafından karşılanacaktır. Projenin fiziki organizasyonunda ev sahibi kuruluş sorumludur.

 

4 – Seyahat masrafları proje kapsamında Erasmus+ kapsamında karşılanacaktır. İlk olarak katılımcı biletini alır. Proje sonrası katılımcıya ödeme yapılır. Vize ücreti karşılanmıyor.

5. Proje yaş aralığı +18’dir.

 

6. Yalnızca seçilen katılımcılara dönüş yapılacaktır. Detaylar infopack olarak yollanacaktır.

 

Son Başvuru Tarihi: 25 Ocak 2023

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version