Site icon Erasmusgram

Nike Staj – Maaşlı

Staj Hakkında

Nike, dünyanın en iyi sporcularını giydirmekten fazlasını yapıyor. Potansiyeli keşfetmek, sınırları ortadan kaldırmak ve olabileceklerin sınırlarını zorlamak için bir yer.

Büyüyebilen, düşünebilen, hayal edebilen ve yaratabilen insanlar arıyor. Çeşitliliği kucaklayan ve hayal gücünü ödüllendiren bir kültürde gelişiyor.

Başarılı kişiler, liderler ve vizyonerler arıyoruz. Nike’da mesele, sahip olduklarınızı zorlu ve sürekli gelişen bir oyuna getirmekle ilgilidir.

Sorumluluklar

Spor Pazarlama Stajyeri olarak, sorumlu olacağınız,

Spor Pazarlama Envanter kontrolü, paketleme ve ambalaj açma süreci, sipariş takibi ve depodan sevkiyatlar gibi dahili depo operasyonları,

Spor Pazarlaması Saha Temsilcisi Yöneticilerine ve Spor Pazarlaması saha temsilcisine destek. raporlar oluşturarak ve ilgili dosya ve veri tabanını güncelleyerek,

Profesyonel futbol kulüplerine, dijital ve taban tabana hizmet verebilmek için takım sporları satış ekibine yardımcı olmak,

Takım sporları satış ortakları ile sürekli iletişim halinde olmak,

SAP’de siparişlerin tek seferde oluşturulması ve takibi,

Geçici dijital analiz raporları hazırlamak.

Nitelikli başvuru sahipleri ırk, renk, din, cinsiyet, ulusal köken, yaş, cinsel yönelim, cinsel kimlik, cinsiyet ifadesi, gazilik durumu veya engellilik durumuna bakılmaksızın değerlendirmeye alınacaktır.

NIKE büyüyen bir şirkettir. Nike ile birlikte büyüyecek ekip arkadaşları arıyor.

Dünya çapında olağanüstü kariyer geliştirme potansiyelinin yanı sıra ilham verici bir çalışma ortamı, cömert bir fayda paketi, bir hisse senedi satın alma planı, yabancı işe alımlar için kapsamlı yer değiştirme desteği ve bir dizi başka avantaj sunuyor.

 

Aranan Nitelikler

Üniversiteye kayıt 3., 4. sınıf,
İngilizce’ye hakim (yazılı ve sözlü),
Analitik becerileri güçlü,
Detay odaklı, takibi güçlü,
Yüksek bir doğruluk seviyesini korurken, sıkı termin süreleri altında başarılı bir şekilde çalışabilme,
Özellikle Excel ve PowerPoint’te MS ofis uygulamaları konusunda ileri düzeyde bilgi sahibi,
Spor geçmişi ve ilgisi.

Nike’ın iş ihtiyaçlarına bağlı olarak en az 6 ay ile en fazla 12 ay süreli bir Staj programı yürüttüğünü ve desteklediğini lütfen unutmayın.

Tüm stajyerlerin Nike İstanbul ofisinde yaz aylarında (Haziran-Eylül) tam zamanlı ve Eylül ayından itibaren haftada en az 3 gün çalışması beklenmektedir.

Bu, 3 tam gün olabilir veya 1 tam gün ve 4 yarım gün olarak bölünebilir. NIKE, Inc., çeşitlilik içeren bir iş gücü istihdam etmeyi taahhüt eder.

Başvuru için tıklayınız 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version