Site icon Erasmusgram

NATO İtalya Roma Stajı – Aylık Maaş: 1142 Euro

NATO İtalya Staj Programı, Denizcilik Araştırma ve Deney Merkezi (CMRE) içinde bir pozisyondur.

 

CMRE, NATO’nun bir kuruluşu olarak savunma ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak için denizcilik alanında bilimsel araştırma ve teknoloji geliştirme çalışmaları yapan dünya çapında bir merkezdir.

 

Bu staj programı, CMRE’nin genel hedeflerini ve stratejilerini desteklemeyi amaçlayan bir pozisyondur.

 

İnsan Kaynakları Şubesi’nde yer alan bu pozisyon, CMRE’ye ilgili ve stratejik insan kaynakları anlayışına sahip bir hizmet sağlayıcı olarak hizmet vermektedir.

İnsan Kaynakları, en nitelikli kişilerin işe alınması, elde tutulması, eğitilmesi ve tanınması gibi insan kaynakları yönetimi faaliyetlerini yürütmektedir.

 

Ayrıca, insan gücü, insan kaynakları ve kapasite alanlarında politika oluşturma, rehberlik sağlama ve en iyi uygulamaları yönetme görevini üstlenir.

Yetenek yönetimi, personel hizmetleri ve desteği gibi konularda da çalışmalar yürütür. Strateji, politika ve koordinasyon sağlamak için çeşitli senkronize süreçler kullanır.

 

İnsan Kaynakları Şubesi aynı zamanda CMRE bünyesindeki tüm personelin personel desteği ve pragmatik çözümler sunmaktadır. Bu şube, CMRE personelinin maaş bordrosu ve ödeneklerinin koordinasyonundan sorumludur.

 

Ayrıca emeklilik ve sosyal haklar, sözleşme yönetimi, personelin giriş ve çıkış işlemlerinin kaydedilmesi gibi konularda da görev yapar.

 

Şube, ailelere destek sağlamak için gerektiğinde çalışır, personelle ilgili yasal soruları araştırır ve yönetir, günlük personel yönetimi sorumluluklarını yerine getirir ve personel tarafından istihdamlarıyla ilgili mesleki statü hakkındaki sorulara cevap verir.

 

Program için dil gereksinimleri, hem yazılı hem de sözlü olarak en az bir NATO dilinin tam olarak bilinmesini ve diğer dilin de biraz bilinmesini gerektirir.

Bu staj programı, NATO Savunma Koleji’nde yer alan bir pozisyondur. Program tam zamanlı olarak yürütülür ve stajyerlere aylık olarak 1.142 Euro (EUR) maaş ödenir. Staj programı sınıfı “INTERN” olarak belirtilmektedir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version