Site icon Erasmusgram

Muğla , Fethiye Erasmus+ Projesi

Proje Hakkında

Avrupa bu zamanlarda ekonomik krizden, mülteci ve göçmenlerin durumundan, azınlıkların haklarını talep etmeye daha fazla açık olmasından, radikallerin terör eylemlerinden veya ülkeler arasındaki savaştan kaynaklanan bazı karışıklıklar yaşıyor.

Nefret Söylemine Hayır Hareketi’nin başlattığı Nefret Söylemi İzleme’nin verilerine göre Nefret Söylemi sayısı hızla arttı.

Vatandaşlığın Teşvik Edilmesine İlişkin Paris Deklarasyonunda ve eğitim yoluyla özgürlük, hoşgörü ve ayrımcılık yapmama gibi ortak değerlerde belirtildiği gibi,

 

Şiddet içeren aşırıcılık ve terör saldırıları Avrupa çapında arttı ve yalnızca vatandaşlarının güvenliği için değil, aynı zamanda özgürlük, demokrasi, eşitlik, hukukun üstünlüğüne saygı, insan hakları ve onuru temel değerleridir.

 

Endişe verici gelişmeler, çoğulculuk, ayrımcılık yapmama, hoşgörü, adalet, dayanışma ve toplumsal cinsiyet eşitliği ile karakterize edilen bir Avrupa toplumu vizyonuyla doğrudan çelişiyor.

 

Bu projeyi tasarlayarak, barışçıl iletişimi ve sosyal uyumu teşvik ederek gençlik çalışanlarının ve örgütlerinin nefret söylemiyle mücadele kapasitelerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Hangi ülkelerden katılımcılar yer alacaktır?

Hollanda, Yunanistan, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, İtalya, Polonya, Türkiye ve Sırbistan

 

 

📆 Tarih: 15-23  Ekim  2023

🏫 Yer: Fethiye, Muğla 🇹🇷

 

📌 Ülkeler: Hollanda, Türkiye, Rusya, Fransa, Ukrayna, Moldova, Danimarka, Polonya

📢 Çalışma Dili: İngilizce

🎂 Yaş: 23-40

✅ Konaklama, günde 3 öğün yemek ve projeyle ilgili diğer masraflar %100 Erasmus+ tarafından karşılanır.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version