Site icon Erasmusgram

Monash Üniversitesi Ücretsiz Sertifika Online Ücretsiz Psikoloji Kursu

Online ücretsiz Psikoloji Kursu ücretsiz sertifikalıdır, bu nedenle online çalışmanın avantajlarından tam olarak yararlanabilirsiniz. Şimdi ücretsiz online kurslara kaydolun ve dünyanın en iyi eğitmenlerinden öğrenin.

Monash Üniversitesi 1958’de Avustralya’nın Melbourne şehrinde kurulmuştur. Sadece 60 yıl içinde Monash, Avustralya’nın en büyük üniversitesi haline geldi ve araştırma ve öğretim mükemmelliği için mükemmel bir ulusal ve uluslararası etki kazandı . Monash Üniversitesi artık ücretsiz online psikoloji kursları sunmaktadır. Monash Üniversitesi, Avustralya’daki önde gelen üniversitelerden biridir ve Times Yüksek Öğretim Dünya Üniversitesi Rütbeleri tarafından küresel olarak ilk% 1’de yer almaktadır.

Herkes bu Monash Üniversitesi Ücretsiz Online Kurslarına katılabilir.

Bu derste psikolojinin kökenlerini keşfedeceksiniz. Felsefeden kopuş ile başlayarak, ilk düşünce okullarını araştıracak, alanı şekillendiren bazı önemli kişilere bakacak ve daha sonra bugün bildiğimiz disiplin olarak nasıl ortaya çıktığını keşfedeceksiniz.

Ayrıca, bir disiplinin bilim olmasının ne anlama geldiğini inceleyecek, modern psikolojinin nasıl geliştiğini öğrenecek ve daha sonra akademik veya profesyonel kariyerinizde uygulayabileceğiniz bilimsel yöntemin temel ilkelerine hakim olacaksınız.

Bu kurs, Avustralya Ticaret ve Yatırım Komisyonu tarafından 31 Temmuz 2020’ye kadar ücretsizdir

Hangi konular ele alınacak ?

Kurs sonunda ne elde edeceksiniz?

Kursun sonunda şunları yapabileceksiniz

Kurs kimin için?

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version