Site icon Erasmusgram

Moldova’nın başkenti Kişinev’de Erasmus+ Gönüllülük Projesi

Moldova’nın başkenti Kişinev’de gerçekleşecek gönüllülük projesi için Türkiye’den gönüllü aranıyor.

Moldova, Türkiye’den vize istemiyor.

Proje hakkında

MilleniuM, yerel ve uluslararası gönüllülerin yer aldığı “Transformer” adlı gönüllülük programına sahiptir.

“Transformer”ın temel amacı, gençlerin etkileşim kurmaları, iletişim kurmaları, öğrenmeleri ve farklı yaygın ve gayri resmi faaliyetlere aktif olarak katılmaları için samimi bir alan sağlayarak kişisel yetkinliklerin gelişimine katkıda bulunmaktır.

Program, gençlerin çevrelerindeki dünyayı anlamalarına yardımcı olmak için haftalık toplantılar içermektedir. Gençlere gelecekleri hakkında tavsiyelerde bulunmak, geçmiş hakkında konuşmak ve hatta bugün konusunda onlara yardım etmek için oradalar.

Bu toplantılarda gençler, Avrupa değerleri, İnsan Hakları Eğitimi, Küresel Eğitim, Kültürlerarası Eğitim vb. gibi farklı konuları kapsayan farklı etkinlikler deneyimliyor ve başta uluslararası gönüllüler olmak üzere katılımcıların kültürlerini paylaştığı kültürel akşamlar gibi boş zamanlarıyla yerel gönüllüler ile devam ediyor

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, diğer gönüllüler veya derneğimizin üyeleri ile aynı odayı paylaşarak şehrin kaygan bölgesinde yer alan bir apartman dairesinde ağırlanacaktır.

Mutfak buzdolabı, gazlı ocak fırın, gerekli çatal bıçak takımı ile donatılmıştır. Odalarda yatak, nevresim, yastık, masa, sandalye bulunmaktadır.

Dairede sigara içmek ve parti yapmak yasaktır. Gönüllülere her ay yemek için 60 euro verilecek. Gönüllüye her ay, her ülkenin yaşam standardına göre ESC program Rehberi tarafından belirlenen cep harçlığı verilecektir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Ev sahibi kuruluş olarak, SALTO EECA tarafından düzenlenen Varışta Eğitim ve Ara Dönem Toplantısına gönüllülerin katılımını kaydedecek ve destekleyeceğiz.

Ayrıca MilleniuM, gönüllüye hem kişisel hem de profesyonel destek sağlayacaktır, bu nedenle ESC Koordinatörü, Mentor ve gerektiğinde diğer üyeler ve yerel gönüllüler gönüllüye çalışma sürecinde rehberlik edecek ve yardımcı olacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

MilleniuM, açık fikirli, esnek, marifetli, yaratıcı ve uluslararası bir ekipte çalışmaya istekli gönüllüleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır.

MilleniuM’un cinsiyet, etnik köken, milliyet veya din kriteri yoktur. Kuruluşumuza olumlu bir değişiklik getirecek ideal gönüllü hakkındaki konseptimiz, MilleniuM ile anlamlı ve verimli bir işbirliği çabasını paylaşmaya istekli ve yetenekli olacak ve Moldova’da bir Avrupalı ​​gönüllü olarak kültürlerarası deneyim kazanmaya hevesli bir kişi olacaktır.

Yaygın faaliyetleri organize etme deneyimi olan gönüllüleri ağırlamayı tercih ederiz.

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Proje 1 Nisan tarihinde başlayacak 10 ay sürecektir.

Son başvuru tarihi 20 Mart

Exit mobile version