Site icon Erasmusgram

Moldova Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

GÖNÜLLÜ ÇAĞRISI
“Avrupa’da Gençlik için Gönüllü Ol-2” isimli Erasmus Avrupa Dayanışma Programı (Avrupa Gönüllü Hizmeti, AGH, EVS) projesi için 18-30 yaş aralığında 2 gönüllü aranmaktadır.
Proje kapsamında yeme, içme, konaklama, etkinlik masrafları, şehir için ulaşım % 100 karşılanacaktır. Ayrıca gönüllüye belli bir miktar cep harçlığı da verilecektir.
Moldova’da bulunan Millenium kurumunda, 2 aylık kısa dönem Erasmus ESC projesi için gönderilecektir.
Hareketlilik, EN GEÇ 15 Nisan 2021 tarihine kadar başlaması gerekmektedir.
Moldova için vizeye ihtiyacınız yoktur.
Proje sonunda bilgi ve becerilerinizin belgelenmesi adına YOUTHPASS sertifikası alacaksınız.

Ev Sahibi Kurum Hakkında

MilleniuM seminerler ve eğitimler düzenler. Non-formal eğitime odaklanmak, işsizlik, kariyer planlaması, liderlik, iletişim ve diğer konular, gençliğin kişisel gelişimi, gençlik işçiler, gençlik liderleri, eğitmenler, öğretmenler ve gençlik kuruluşlarının temsilcilerini temsil eder.
Gönderici Kuruluş ( Karaman Gençlik Kulübü Derneği) Hakkında
Karaman Gençlik Kulübü Derneği, bir grup gencin 2010 yılı Kasım ayında, temelde uluslararası gençlik projeleri yürütmek için kurduğu bağımsız ve uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.
Ancak, bu şekilde faaliyetlerine başlayan Karaman Gençlik Kulübü Derneği, dernek yönetiminin ve gönüllü gençlerin sosyal sorumluluk duyguları ve iyi niyetleri birleşerek günden güne gelişim göstermiştir.
Bu süre zarfı içerisinde Youth in Action ve Erasmus programı kapsamında onlarca uluslararası gençlik projesi yürütmüş ve dahil olmuştur. Aynı zamanda, yerelde, sosyal sorumluluk faaliyetleri yürütmeye devam etmiştir.
Dernek, 2016 yılı ocak ayında derslikleri ve ofisleri bulunan nezih bir binaya sahip olmuştur.

Yabancı dil eğitimleri, enstrüman kursları, kişisel gelişim eğitimleri, sosyal sorumluluk etkinlikleri gibi gençliği ve gençlerin gelişimlerine odaklanan faaliyetlerine devam etmektedir.

2016 Ocak ayından, 2019 Aralık ayına kadar 70den fazla yerel etkinlik, İngilizce-Rusça-İspanyolca-Fransızca-Arapça’yı içeren farklı yabancı dil eğitim sınıfları, 30dan fazla ulusal ve uluslararası projelere
katılım sağlamış/yürütmüştür.

Başvuru yapmak istiyorsanız eğer İngilizce dilinde hazırlanmış Europass CV ve Motivasyon mektubunuzu evs@karamanyouth.org adresine gönderiniz.

Not: Bilgi kitapçığını dikkatli bir şekilde okuyarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bilgi kitapçığında yer almayan bilgiler ve öğrenmek istedikleriniz için evs@karamanyouth.org adresi ile iletişim kurabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 4 Nisan

Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Exit mobile version