Site icon Erasmusgram

MilSOFT Yaz Staj Programı 2024

MilSOFT, benzersiz teknolojimizi geliştirme ve sektörde lider olma yolunda büyük adımlar attı. Dünya genelinde sayılı şirketin ulaştığı Capability Maturity Model Integration (CMMI 5) derecesine sahip ilk Türk şirketidir.

 

Alanımızda öncü olmak adına, en üst düzey kariyer gelişimi ve eğitim kaynaklarını sunmayı misyon edindi.

 

Kendine güvenen, başarı odaklı Türk mühendislerini, son teknoloji ile donatılmış projelerde gerçekçi mühendislik çözümleri üretmeye ve bu uluslararası alanda başarılarını genişletmeye davet ediyor.

 

Türkiye’nin ilk CMMI Level 5 belgesine sahip kurumu MilSOFT olarak, global sahnede yeteneklerini göstermeye istekli Yazılım Geliştirme ve Sistem/Test Mühendisliği Stajyerleri aramaktayız.

 

Adaylarda Aranan Genel Özellikler:

 

Üniversitelerin lisans programlarının 3. veya 4. sınıfında okuyor olmak,

Zorunlu staj gerekliliklerini karşılamak, (Zorunlu stajın okul tarafından onaylandığına dair belge, başvuru sırasında sisteme yüklenmelidir. Onaysız belgelerle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

 

3.00 veya daha yüksek genel akademik not ortalamasına sahip olmak, (Onaylı akademik not dökümü sisteme yüklenmelidir. Resmi olmayan belgelerle yapılan başvurular geçersizdir. E-Devlet üzerinden alınan belgeler geçerlidir.)

Daha önceden MilSOFT’ta staj yapmamış olmak.

 

Stajyerler, işe en erken 24 Haziran’da başlayabilirler. Kabul edilen adaylar, 24 Haziran ile 30 Eylül tarihleri arasında staj yapma imkanına sahip olacaklardır.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version