Site icon Erasmusgram

MICROSOFT ONLİNE SERTİFİKALI STAJLAR

Bu salgın döneminde  Microsoft sizin için online staj fırsatları sunuyor. Sertifika sahip olacağınız Microsoft Online Staj ile yenilikçi faaliyetler sağlayarak dünyanın dört bir yanındaki bireyleri güçlendirecektir. Tüm adaylar Microsoft’ta birçok alanda bilgi, deneyim ve beceri kazanacaklar.

Bu ücretsiz online yaz stajı, çeşitli ekiplerle çalışmanıza, liderlik özelliklerini deneyimlemenize ve kültürler arası anlayış geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Microsoft Online Deneyim Programı, yenilikçi teknolojiler ve çözümler aracılığıyla müşteri işlem becerilerini geliştirecektir. Stajyerler işlerini ve müşteri sorunlarını hızlandırabileceklerdir.

Microsoft online staj platformu, Microsoft Yeni Zelanda’da İnsan Kaynakları stajyeri olan Hear Anita Mani tarafından tanıtıldı. Bu, dünyanın her yerinden olan öğrenciler için inanılmaz bir fırsat.

Kayıt ücreti yoktur, bu ücretsiz uluslararası staj için son tarih yoktur ve stajı tamamladıktan sonra ücretsiz sertifika kazanabilirsiniz.

MICROSOFT ONLİNE STAJ DETAYLARI:

STAJ ALANLARI:

MICROSOFT YAZ STAJININ FAYDALARI:

Mühendislik Lisans ve Yüksek Lisans Stajı:

Aday, Microsoft’un mühendislik projeleri üzerinde çalışma ve bunları pazara sunma fırsatı bulacak.
İçerik yayınlama, Tasarım araştırması, Ürün planlama, Yönetim, Bulut Ağ Mühendisliği vb. Dahil Microsoft tarafından sağlanan fırsatlar.

Marketing Lisans ve Yüksek Lisans Stajı

Adaylar, sorunları çözerek müşterilerle nasıl iletişim hakkında bilgi edineceklerdir.
Adaylar işbirlikçi ekiplerle çalışacak ve dijital dönüşüm hakkında bilgi edinecekler.
Adaylar, çalışanları, işletmeleri ve müşterileri küresel olarak nasıl meşgul edeceklerini öğrenecekler.

ONLİNE STAJ MICROSOFT İÇİN NASIL BAŞVURULUR:

InsideSherpa aracılığıyla 2020 ücretsiz online Microsoft eğitim programına kaydolmak için resmi web sitesini ziyaret edin.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Exit mobile version