Site icon Erasmusgram

Meditasyon Masterclass Kursu

Kursa ücretsiz kaydolmak için son 2 gün !

Ücretsiz kaydolduktan sonra ömür boyu ücretsiz olarak derslere erişim sağlayabilirsiniz

Kurs 8 bölümden oluşmaktadır. 48 ders bulunmaktadır.  5,5 saat uzunluğundadır. 12 makale ve  1 pratik test içermektedir

Kursun sonunda udemy bitirme sertifikası alacaksınız

Kursa kayıtlı 18.688 öğrenci vardır

Akredite meditasyon öğretmeninin eğitimiyle; dünyanın dört bir yanından çok çeşitli meditasyon tekniklerini uygulayın ve öğretin!

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz :

Kursun Tanımlaması

Bu kursta, farkındalıktan zene, nefes çalışmasına, çakralara, Tibet çanakları ve diğer öğretilecek maddelerle her şeye kadar dünyanın her yerinden meditasyonları öğreneceksiniz.

Bu kurs, n00bs’den zen ustalarına kadar meditasyonla ilgilenen herkes içindir; Deneyim seviyeniz ne olursa olsun, bu kursu keşfettiğinizde çok şey kazanabilirsiniz. Sonunda, bir düzineden fazla farklı meditasyon tarzı deneyiminiz olacak.

Bu kurs Meditasyon Organizasyonu tarafından Sertifikalı Öğretmen Eğitimi Kursu olarak akredite edilmiştir – AMC (Akredite Meditasyon Kursu) # 39283 – bu nedenle bu kursun sonunda diplomanızı aldıktan sonra, başkalarına meditasyon öğretebileceksiniz.

Çoğu kurs oluşturucu, zamanlarında yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmak için bir saatlik kurslar hazırlasa da (bir saatlik kurslar genellikle 20 saatlik kurslara kadar satılır), bu kurs bununla ilgili değildir. Bu kurs, dünya çapındaki gurulardan meditasyon tekniklerini on yıldan fazla öğrenmenin ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki öğrenci gruplarına öğretmenin doruk noktası olan ustalık sınıftır. Arkadaşlarım ve ailem benden onlara meditasyon yapmayı öğretmemi istediğinde, keşke onları göndermek için bir bağlantım olsaydı, bu sadece zamanım olsaydı öğretmek isteyeceğim her şeyi kapsar olurdu. Bu kursu yapmak için zaman ayırdım ve gelecekte insanlara göndereceğim bağlantı bu!

Bu yüzden bu kursu mümkün olduğunca kapsamlı hale getirdim ve bu yüzden bu kursa aylar, yıllar ve on yıllar boyunca videolar eklemeye devam edilecektir.

Bu kurs kimler için uygun:

 

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

 

Exit mobile version