Site icon Erasmusgram

Malta , Valletta Gönüllülük Projesi

Proje hakkında

Bu proje; kariyer odaklı, yüksek motivasyonlu gençlerin dünyanın önde gelen insani yardım kuruluşlarından birinde deneyim kazanmaları için bir fırsattır.

 

Girişim, Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilmektedir ve katılımcılara uçuş, konaklama, sigorta ve yerleştirme süresi boyunca yaşam maliyetlerine katkıda bulunmaları için küçük bir hibe sağlamak için finansman sağlamaktadır.

Gönüllüler Malta’daki merkezimizde bulunacak ve iletişim, kaynak yaratma, halkla ilişkiler ve araştırma dahil olmak üzere MOAS’taki çeşitli ekiplerde mentorluk yapacak.

 

Görev dağılımı yapılırken gönüllülerin ilgi alanları ve uzmanlık alanları dikkate alınacaktır. İnsani yardım, kalkınma ve/veya göç alanlarında güçlü bir ilgi veya deneyime sahip motive olmuş bireyler arıyoruz.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan finansman seyahat, konaklama, yemek ve yerel ulaşımınızı kapsayacaktır. Buna ek olarak, size aylık bir maaş ve özel sağlık hizmetlerine erişim sağlanacaktır.

 

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Bu pozisyonlar gönüllülere şunları sunacaktır: I/STK’larda veya insani yardım kuruluşlarında çalışma/gönüllülük deneyimi Araştırma deneyimi (niteliksel ve niceliksel) Mevcut video ve fotoğraf düzenleme becerilerini geliştirme fırsatı

Savunuculuk kampanyaları için dil oluşturmayı öğrenmek de dahil olmak üzere bağış toplama ve kampanya oluşturma deneyimi

Medya/iletişim/sosyal medyada gelişim Göç ve insan hakları konularında bilgi gelişimi İtalyanca ve Fransızca çeviri ve konuşma pratiği yapma fırsatları

 

KATILIMCI PROFİLİ

Profil: 18 ila 30 yaşları arasında.

İlgi Alanları: Potansiyel adaylar aşağıdaki konularla da ilgilenmelidir: hukuk, kalkınma çalışmaları, insani çalışmalar, sosyal bilimler, siyaset bilimi, göç çalışmaları, gazetecilik, bağış toplama vb.

Beceriler: Motivasyon , öz disiplin, inisiyatif alma duygusu, bir takımda iyi çalışabilme yeteneği.

Proje tarihleri: 01/07/2022 – 30/06/2023

 

Projeye başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version