Site icon Erasmusgram

Makedonya , Üsküp’te Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Makedonca dil desteği  alacaktır

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Proje 12 ay sürecektir.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Projeye  Türkiye’den başvurular kabul edilmektedir.

Proje için başvurusu kabul edilen ülkeler

Finlandiya, Polonya, Fransa, Almanya, Slovenya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Portekiz, Romanya, Slovakya , İspanya, İsveç, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç, Sırbistan, Türkiye

Bu, yararlı beceriler kazanırken ve küçük çocuklara yardım ederken yurtdışında bir maceraya çıkma şansınız! Yeni kültürlere açık mısınız ve 18-30 yaşları arasında mısınız? O halde sokak çocukları için Gündüz Bakım Merkezine gönüllü olmak için başvurun. Proje, Erasmus + kapsamında bir Avrupa Dayanışma Birliği projesidir, yani seyahatlerinizi, sigortanızı, konaklamanızı ve aylık yiyecek ve cep harçlığınızı karşılayacaktır.

Projenin Gerçekleşeceği Yer: Üsküp, Makedonya

12 ay gönüllü olacaksınız. Proje bir an önce başlıyor.

Dernek hakkında: “Çocuk Haklarını Savunma Derneği” Kasım 1998’de kurulmuştur. Asıl amacı çocuk haklarını korumak olan, kar amacı gütmeyen ve siyasi olmayan gönüllü bir kuruluştur.

Gönüllü olarak görevler: Çocuklara yönelik müzik, sanat ve el işçiliği ile ilgili etkinlikler düzenleyeceksiniz. Geziler ve açık hava oyunları da olacak. Çocukları okula getirecek, öğrenme süreçlerini destekleyecek, hijyenlerini korumalarına yardımcı olacak ve merkezdeki etkinlikleri tanıtacaksınız. Konaklamanız süresince kendi projenizi hazırlamanızı öneririz!

Daha fazla bilgi için bilgi paketini okuyun.

COVID19 ile ilgili durumu yakından takip ediyoruz ve proje tarihlerindeki herhangi bir değişiklik hakkında sizi bilgilendirecek ve Makedonya’da güvenli bir şekilde kalmanızı sağlayacağız.

Ülkenizin Erasmus + içeren bir program ülkesi olup olmadığını kontrol edin ve eğer öyleyse, yurtdışındaki maceranıza başlamaktan çekinmeyin!

Nasıl başvurulur?

Vcs_contact@yahoo.com adresine bir e-posta gönderin

Proje başlığınızı konu satırına yazın (Volunteer from Turkey to Macedonia “VOICES magazine”))

Kendinizi kısaca tanıtın ve hangi projeyle ilgilendiğinizi belirtin

Europass CV’nizi İngilizce olarak ekleyin

En azından aşağıdaki soruları yanıtlayarak motivasyon mektubunu İngilizce olarak ekleyin

Sen kimsin?

Kaç yaşındasınız?

Neden katılmak istiyorsun?

Projeye nasıl katkıda bulunmak istersiniz?

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız 
Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Proje hakkında bilgi paketine erişmek için tıklayınız

Exit mobile version