Site icon Erasmusgram

Makedonya Üsküp 5 Günlük Erasmus+ Seminer

Bu Youth@Work seminerinin amacı, EntreComp’a ilişkin ortak bir anlayışı ve gençlik çalışmasına odaklanan girişimci öğrenimi teşvik etmektir.

Avrupa vatandaşlarının ve kuruluşlarının girişimcilik yeterliliklerinin geliştirilmesi, Yaşam Boyu Öğrenme için sekiz Temel Yetkinlikten biri olarak uzun yıllardır temel politika hedeflerinden biri olmuştur ve ayrıca 2019-2027 Avrupa Gençlik Stratejisinde de atıfta bulunulmaktadır.

 

EntreComp Yetkinlik Çerçevesi, girişimci zihniyet için gelişmiş ve yapılandırılmış bir dizi beceri, tutum ve değer sunar ve gençlik çalışanlarına ve eğitimcilere gençler için yüksek kaliteli öğrenme fırsatları geliştirme ve uygulama konusunda rehberlik sağlar.

 

Kuzey Makedonya, Türkiye ve Kıbrıs’ın Erasmus+ Ulusal Ajansları tarafından düzenlenen ve Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde düzenlenen bu Gençlik@Çalışma semineri, EntreComp çerçevesini ve diğer ilgili kaynakları ve bunun gençlik çalışması uygulamasındaki kullanımlarını inceleyecek ve daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır.

Girişimci öğrenmeyi teşvik etmek için motivasyonu artırmayı amaçlamaktadır.

 

Faaliyet, katılımcıların EntreComp’un tüm boyutlarını keşfetmesini geliştirecek (gençlik çalışanları için EntreComp Avrupa Yeterlilik Modeli’ne dayalı). Ayrıca seminer, iyi uygulamaları paylaşmak, EntreComp’un gelecekteki çeşitli kullanımlarını birlikte yaratmak ve inşa etmek için bir alan olacaktır.

Amaç ve hedefler:

Bu seminerin amacı, EntreComp ve gençlik çalışmasına odaklanan girişimci öğrenim hakkında ortak bir anlayış geliştirmektir.

hedefler:

EntreComp çerçevesini tanıyın ve özellikle gençlik çalışması alanındaki potansiyelini ve olası kullanımlarını anlayın.

 

Gençler arasında girişimci öğrenmeyi teşvik etmek için gençlik çalışmalarında stratejileri ve kaynakları keşfedin.

 

Çerçevenin çeşitli uygulamalarını somut projelere keşfederek inisiyatif duygusunu ve girişimci zihniyeti artırın.

Katılımcılar arasında destek, işbirliği ve deneyim paylaşımı için bir ağ oluşturun.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version