Site icon Erasmusgram

Makedonya , Struga 7 Gün Gençlik Değişimi

Bu gençlik değişimi ‘Guardians of the Planet’, yeni gelenlere uluslararası etkinliğe katılmaları için ilk fırsatı sunmayı, onlara özgüven kazanmaları için bir alan sağlamayı ve diğer ülkelerden insanlarla çalışma deneyimi kazanmalarını amaçlamaktadır.

ℹ GENÇLİK DEĞİŞİMİNİN HEDEFLERİ

Proje, katılımcılar arasında sosyal becerilerin, iletişimin, organizasyonel, eleştirel düşünmenin ve İngilizce konuşmanın gelişimini desteklemek için yaygın öğrenme yöntemlerine dayanmaktadır.

 

Çalıştaylarda iklim değişikliği, küresel ısınma ve deniz seviyesinin yükselmesi gibi önemli konulara ilişkin farkındalık artırılacak.

 

Proje, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gençleri, sorunları olan birbirlerini tanımak, fikir ve uygulama alışverişinde bulunmak ve toplumlarında olumlu değişiklikler yapmak için birbirlerine ilham vermek üzere bir araya getiriyor.

 

Katılımcılar konfor alanlarının dışına çıkma, varsayımlara meydan okuma ve stereotipleri kırma fırsatına sahip olacaklar.

 

Kapsayıcı proje “Guardians of the Planet”, sınırlı imkanlara sahip katılımcıların ihtiyaçlarını karşılayarak, projenin tüm aşamalarına tam katılımlarını sağlayacak.

 

Katılımcıların proje süresince öğrenecekleri beceriler kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacaktır.

 

Projenin hedefleri, BM Kalkınma ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (Hedef 13 – İklim Eylemi) ve Erasmus+ programının hedefleriyle örtüşüyor ve sınırlı fırsatlara sahip olanlar ve uluslararası topluluklar da dahil olmak üzere gençler üzerinde etki buluyor.

📍Şehir, Ülke : Struga, Makedonya

 

📅 Tarih : 16-24.10.2023

 

🛌🛫Konaklama ve seyahat Makedonya Ulusal Ajansı tarafından karşılanmaktadır.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version