Site icon Erasmusgram

Macquarie University tarafından Online Ücretsiz Excel Eğitim

Excel Eğitimi 4 kurstan oluşmaktadır. Bu kurslar seviyelere göre ayrılmıştır.

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Excel kullanıcı arayüzünde gezinirken, verileri girerken, işlerken ve biçimlendirirken rahatlıkla yapabileceksiniz.

Veriler üzerinde hesaplamalar yapmak için formülleri ve işlevleri kullanabileceksiniz. İşlevleri kullanarak seçimleri ve veri aramalarını otomatikleştireceksiniz.

Verileri analiz edebileceksiniz ve sonuçları kullanıcı dostu bir şekilde sunabileceksiniz. Ham verileri etkili bir şekilde özetleyen grafikler ve tablolar oluşturabileceksiniz.

Kullanımı kolay elektronik tablolar oluşturabileceksiniz. Verileri doğrulayıp, hataları bulduktan sonra düzeltebileceksiniz.  Büyük kitaplıklar için gezinme yardımları oluşturabileceksiniz.

Kurs için  İngilizce, Arapça Fransızca, Portekizce, Vietnamca, Rusça, İspanyolca, Macarca altyazıları mevcuttur.

Dünyaca bilinen Macquarie University tarafından verilen ve  online olarak sunulan bu eğitim ile iş hayatınız ve günlük hayatınızdaki işleriniz içinde çok gerekli olan Excel becerilerinizi geliştirip öğrenebileceksiniz.

Kursa istediğiniz zaman başlayıp, daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Uygulamalı Öğrenme Projesi

Excel öğrenmek istiyorsanız bunun için en iyi yöntem Excel kullanmaktır. Bu uzmanlığa giden yolda öğrencilerin bu süreçte öğrenecekleri Excel beceri ve teknikleri uyguladıkları zaman çok fazla iş problemini de çözecek.

Excel Eğitiminin 1. Kursunun Açıklaması

Excel Skills for Business uzmanlığının bu ilk kursunda, Microsoft Excel’in temellerini öğreneceksiniz. Altı hafta içinde, Excel kullanıcı arayüzünde ustalıkla gezinebilir, formül ve işlevlerle temel hesaplamaları gerçekleştirebilir, elektronik tabloları profesyonelce biçimlendirebilir ve grafikler ve grafikler aracılığıyla verilerin görselleştirmelerini oluşturabilirsiniz.

İster kendi kendinize öğretin ister daha iyi verimlilik ve üretkenlik için boşlukları doldurmak isteyin, ister Excel’i daha önce hiç kullanmamış olun, bu kurs size kendinden emin bir kullanıcı olmak ve daha sonra daha gelişmiş beceriler geliştirmek için sağlam bir temel oluşturacaktır.

Yolun her adımında yanınızda olacak harika bir öğretim ekibini bir araya getirdik. Çok çeşitli alıştırma sınavları ve zorlukları, becerilerinizi geliştirmek için harika fırsatlar sağlayacaktır. Ekibimizle her yeni zorluğun üstesinden gelin ve kısa sürede ne kadar ilerlediğinizle kendinizi şaşırtmayacaksınız.

Elektronik tablo yazılımı, dünya çapında işyerlerinde kullanılan en yaygın yazılım parçalarından biridir. Bu yazılımı güvenle çalıştırmayı öğrenmek, istihdam edilebilirlik portföyünüze çok değerli bir varlık eklemek anlamına gelir.

Dijital beceri işlerinin dijital olmayan işlere göre çok daha hızlı büyüdüğü bir zamanda, istihdam portföyünüze Excel becerilerini ekleyerek kendinizi diğerlerinden önde konumlandırdığınızdan emin olun.

Excel Eğitiminin 2. Kursunun Açıklaması

Elektronik tablo yazılımı, dünya genelinde işyerlerinde kullanılan en yaygın yazılım parçalarından biri olmaya devam etmektedir. Bu yazılımı güvenle çalıştırmayı öğrenmek, istihdam edilebilirlik portföyünüze çok değerli bir varlık eklemek anlamına gelir.

Yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde, her gün Excel becerileri gerektiren milyonlarca iş ilanı yayınlanmaktadır. Burning Glass Technologies ve Capital One tarafından yapılan araştırma, dijital becerilerin dijital olmayan işlerden çok daha hızlı büyüdüğü bir zamanda dijital becerilerin daha yüksek gelir ve daha iyi istihdam fırsatları sağladığını gösteriyor.

Excel uzmanlığımızın bu ikinci kursunda, İş için Excel Becerileri Temeller kursunun güçlü temellerini inşa edeceksiniz.

Orta Düzey Beceriler Excel bilginizi yeni ufuklara taşıyacağım. Günlük Excel kullanımınızın standart bir bileşeni olacak bir dizi beceri ve teknik keşfedeceksiniz.

Bu kursta, daha gelişmiş becerilerden oluşan sağlam bir katman oluşturacaksınız, böylece büyük veri kümelerini yönetebilir ve anlamlı raporlar oluşturabilirsiniz.

Bu temel teknikler ve araçlar, Excel’deki günlük görevlerinize sofistike bir otomasyon ve verimlilik katmanı eklemenize olanak tanır. Bir kez daha, yolun her adımında yanınızda olacak harika bir öğretim ekibini bir araya getirdik.

Prashan ve Nicky her hafta size rehberlik edecek (ve hatta Excel’deki en sevdiğim araç hakkında bilgi edinmenize yardımcı olmak için 5.Hafta’da konuk olarak görüneceğim – şşşt, spoiler yok!). Her yeni meydan okumayı adım adım ilerleyin ve hiçbir zaman ne kadar ilerlediğinizle kendinizi şaşırtmayacaksınız.

Bu sefer, Uma’nın hayali şirket PushPin’de yeni bir pozisyonda ayaklarını bulmaya çalışırken yaptığı denemeleri ve sıkıntıları takip edeceğiz. Essentials kursunu tamamlayanlarınız için, şirkete zaten aşina olacaksınız. Her gün karşılaştığımız çok yaygın olan zorlukları üzerinde çalışmak, her hafta öğrenilen beceri ve tekniklerle daha kolay ilişki kurmanıza ve bunları tanıdık ve yeni bağlamlara uygulamanıza yardımcı olacaktır.

Excel Eğitiminin 3. Kursunun Açıklaması

Elektronik tablo yazılımı, dünya genelinde işyerlerinde kullanılan en yaygın yazılım parçalarından biri olmaya devam etmektedir.

Bu yazılımı güvenle çalıştırmayı öğrenmek, istihdam edilebilirlik portföyünüze çok değerli bir varlık eklemek anlamına gelir.

Excel uzmanlığımızın bu üçüncü kursu Excel Skills for Business, Excel’in sunduğu en güçlü özelliklerden bazılarını daha derinlemesine inceleyeceksiniz. Kursu başarıyla tamamladığınızda şunları yapabileceksiniz.

Elektronik tablolardaki hataları kontrol edin ve önleyin; Elektronik tablolarda güçlü otomasyon oluşturun; Bilgiye dayalı iş kararları almaya yardımcı olmak için gelişmiş formüller ve koşullu mantık uygulayın; ve verileri tahmin etmeye ve modellemeye yardımcı olan elektronik tablolar oluşturun.

Bir kez daha, yolun her adımında yanınızda olacak harika bir öğretim ekibini bir araya getirdik. Nicky, Prashan ve ben her hafta size rehberlik edeceğiz. Bu daha gelişmiş konuları keşfederken, elektronik tablolarıyla ilgili sorunlar yaşayan işletmeler tarafından çağrılan bir Excel danışmanı olan Alex’i takip ediyoruz.

Excel Eğitiminin 4. Kursunun Açıklaması

Elektronik tablo yazılımı, dünyanın her yerindeki işyerlerinde kullanılan en yaygın yazılım parçalarından biri olmaya devam etmektedir.

Bu yazılımı güvenle çalıştırmayı öğrenmek, istihdam edilebilirlik portföyünüze çok değerli bir varlık eklemek anlamına gelir. Tüm dünyada her gün Excel becerileri gerektiren milyonlarca iş ilanı yayınlanmaktadır.

Dijital beceri işlerinin dijital olmayan işlerden çok daha hızlı büyüdüğü bir zamanda, bu kursu tamamlamak sizi diğerlerinden önde konumlandıracaktır, bu yüzden okumaya devam edin.

İş için Uzmanlık Excel Becerileri’nin bu son kursunda, ilk üç kursun güçlü temellerini inşa edeceksiniz: Temeller, Orta Seviye I + II. Gelişmiş kursta, sizi Excel’in güçlü bir kullanıcısı olmaya hazırlayacağız – bu, profesyonel düzeyde uzmanlaşmadan önceki son adımınızdır.

Hazırladığımız konular, gelişmiş formül tekniklerini ve gelişmiş aramaları nasıl kullanacağınızı öğrenirken sizi zorlayacaktır. Verileri analiz için temizleyip hazırlayacak ve tarihler ve finansal işlevlerle nasıl çalışılacağını öğreneceksiniz.

Elektronik tablo tasarımına ve belgelerine derinlemesine bir bakış, sizi Excel’de profesyonel panoları nasıl oluşturacağınızı öğreneceğiniz büyük finalimize hazırlayacaktır.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version