Site icon Erasmusgram

Macaristan , Magyaralmás ESC Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek, vize ve projeyle bağlantılı masraflar karşılanacaktır.

Her ay cep harçlığı verilecektir. Dil desteği verilecektir.

Proje Açıklaması

Hedeflerimize ulaşmak için uluslararası gençlik değişimleri, eğitimler, Erasmus+ Programları, çocuk ve aile programları, sergiler, kamplar, sınavlar, kurslar, performanslar ve geleneksel programlar düzenleniyor.

Genç gruplarıyla güncel sorunlarına yönelik eğitici faaliyetler, eğitimler, çalıştaylar ve danışmanlık. Yaygın öğrenme araçlarıyla çalışıyor.

Gençlerin katıldığı yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katılıyoruz çünkü onlarla birlikte çalışan profesyonellerin ilerlemesi önemli. Uluslararası gençlik politikasının gelişimini izliyor, yerel gençlik politikasını belirleyen etkileme süreçlerine katılıyor.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

3 gönüllü aynı evde ama ayrı odalarda birlikte yaşayacak.

Evde her şeye sahip olacaklar, örn. ısıtma, sıcak su, wi-fi, gaz vs… Temizlik kendi sorumluluğunda olacaktır. Donanımlı bir mutfağa sahip olacaklar. Gönüllülere yemek ve harçlık yanında şunlar da sağlıyor: bisiklet, iş için toplu taşıma parası, mentorluk, dil kursu, destek, esneklik, vs…

KATILIMCI PROFİLİ

Her yaş grubuyla çalışabilecek gönüllüler arıyoruz, bu gönüllünün örneğin bebekler veya yaşlılarla günlük olarak çalışması gerektiği anlamına gelmiyor, ancak daha büyük etkinliklerde onları da hedef grubumuza dahil ediyoruz.

Çoğu zaman 13-35 yaş arası gençlerle çalışıyor, bu nedenle gönüllülerin açık fikirli, motive, esnek, neşeli ve o yaş grubuyla işbirliği yapabilen olması gerekiyor.

Başvuru için tıklayınız

Son başvuru 28 Şubat 2022

Exit mobile version