Site icon Erasmusgram

Macaristan , Kecskemét Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Macaristan’ın Kecskemét kentinde Hírös Agóra Cultural and Youth Nonprofit LLC tarafından işletilen Kecskemét Halk Dansları Topluluğu’nda  gönüllülük yapacak bir aday aranıyor

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, kuruluşun kiralık dairesinde (aynı cinsiyetten başka bir gönüllü ile daha büyük bir odayı paylaşarak veya küçük bir ayrı odaya sahip olarak) yaşayacaktır.

 

Kahvaltı, akşam yemeği ve iş dışı günler için gönüllüler nakit olarak 20.000 HUF (~65 EUR) alırlar, iş günleri için öğle yemeği maliyeti de (yaklaşık 20.000 HUF (~65 EUR)/ay) karşılanır. Öğle yemeği, devam eden faaliyetlere bağlı olarak bir restoranda sipariş edilir veya verilir.

Gönüllüler için bisiklet sağlayabiliriz. 1 uluslararası dönüş seyahatini ele alacağız. Cep harçlığı için 5 EUR/gün sağlayacağız.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllü, Macaristan Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen varışta ve ara dönem eğitimine katılacak. İşle ilgili eğitim ve rehberlik, halk oyunları topluluğundaki eğitmenler tarafından yapılacaktır.

Gönüllü çevrimiçi Macarca dil eğitimine katılacaktır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Herhangi bir ESC programı ülkesinde yasal olarak ikamet eden motive olmuş bir gönüllü arıyoruz; kültür eğitimi ile ilgilenmektedir.

Dans eğitimi öğretmenleri ve dans eğitmenleri ile çalışacak ve organizasyonda farklı etkinlikler yapacak diğer uluslararası gönüllülerle birlikte çalışabilecektir.

 

Yirmili yaşların ortalarında, orta düzeyde İngilizce becerileri (B2 veya üstü), iyi iletişim becerileri. Farklı kültürlere sahip kişilerle anlaşabilen kişiler olması istenir.

Avantajları: – dansçı geçmişi – film yapımı, fotoğrafçılık, videografi veya görsel sanatlar konusunda deneyim – sosyal medya prodüksiyonu – çocuklarla deneyim avantajdır.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version