Site icon Erasmusgram

Macaristan , Budapeşte Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Bir ESC gönüllülük projesi için Budapeşte ofislerinde Egyesek ekibine katılın!

 

* Bir gönüllü olarak, Macaristan’daki ekibimizin bir parçası olarak iletişim ve topluluk oluşturma faaliyetlerimizi yönetme fırsatına sahip olacaksınız.

 

* Gençler için fırsatları (eğitim, çalışma kampları, ESC projeleri), aktivitelerimizi tanıtmamıza ve sosyal medya yönetimimize ve dış ilişkilerimize özen göstermenin yanı sıra topluluk oluşturma etkinliklerine öncülük etmemize yardımcı olun.

* Başlangıç tarihi 15 Mayıs veya 1 Temmuz’dan itibaren 10 ay boyunca ve proje süresi esnektir

Ne yapacaksın?

* Instagram ve Facebook hesaplarımızı yönetin.
* Sosyal medya hesaplarımızın içeriğini planlayın.

* Canva ile çalışın ve haftada 3 kez gönderi oluşturun (“Git! Geliştir”, “Git! Gönüllü Ol” ve “Git! Kültürlerarası”).
* Sosyal medyamızda çalışma kampları, gönüllülük projeleri ve eğitimlerle ilgili teklifimizi tanıtın.

 

* Yaklaşan eğitim kursları, gençlik değişimleri, çalışma kampları, gönüllülük projeleri vb. için bilgi paketleri oluşturun.
* Web sitemizi WordPress aracılığıyla düzenleyin (farklı yeni projelere girişler ekleyin).

* Üniversite ve liselerde bilgilendirme toplantıları düzenleyerek Egyesek’i ve kuruluşumuzun farklı projelerini tanıtın. Bazen de çevrimiçi sunumlar ve iş ve üniversite fuarlarında.

 

* Bir topluluk oluşturmak için farklı etkinlikler düzenleyin (örneğin, yakın zamanda “Kültürel Olarak: Yurtdışında Gönüllülük” adlı yeni bir etkinlik başlattık).

* Eğitim kursları veya diğer projeler sırasında ekibe yardım etmek için arada bir Hollókő’ye gidin ve sosyal medyada bununla ilgili haberler yapın.

* Yaklaşan etkinliklerimize ve her haftanın ihtiyaçlarına göre hikayeler oluşturun.

 

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Proje kapsamında seyahat masrafları karşılanacaktır. Konaklama, Budapeşte’nin kalbinde kiralık bir daire veya odadır. Yolluk, harçlık ve yemek yardımı sağlanmaktadır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, Macaristan Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen varışta ve ara dönem eğitimlerine katılmakla birlikte, Egyesek ve uluslararası ortaklarımız tarafından düzenlenen kişisel gelişim ve liderlik eğitimlerine katılma fırsatı buluyor.

Gönüllüler, yaz kamplarımızda Egyesek eğitmenleri tarafından beceri temelli eğitimler alma ve kamp lideri olma şansına sahip oluyorlar.

KATILIMCI PROFİLİ

Öğrenmeye açık, takım çalışmasına yatkın, takım oyuncusu. Proje, iletişim ve proje yönetimi içerdiğinden, ideal gönüllünün bu alanlara ilgisi olacaktır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version