Site icon Erasmusgram

Macaristan , Budapeşte Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

 

AFS Macaristan olarak, 2022/2023 öğretim yılı için Eğitim ve Okul İlişkileri Ekibimize katılacak uluslararası bir gönüllü aranıyor.

 

Okul ilişkileri alanında yaklaşık 10 yıllık tecrübemizle, hevesli bir değişim yaratıcısını ekibimize katmaktan heyecan duyuyor.

Bu proje aracılığıyla, seçilen gönüllü Macar okullarını ziyaret edecek ve kültürlerarası öğrenmenin önemi ve avantajları konusunda farkındalık yaratacaktır.

 

Bu, okul ziyaretlerinin hazırlıklarının yönetilmesini, bir öğretim yılı boyunca (Eylül-Haziran ortası) ayda 35-40 okul sunumunun düzenlenmesini ve bu ziyaretlerin takibi üzerinde çalışmayı içerecektir.

Gönüllü ayrıca çeşitli iç etkinliklerde ve dış sergilerde/fuarlarda AFS’yi temsil edecek ve Avrupa Dayanışma Birlikleri’ni ve gönüllülük fırsatlarını tanıtacaktır.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Aşağıdakileri sunuyoruz: Macaristan’a ve Macaristan’dan seyahat masrafları, aylık ödenek, Budapeşte’de konaklama, şehir içinde toplu taşıma artı işle ilgili tüm seyahat masrafları karşılanmaktadır.

 

Ayrıca değişim öğrencileriyle oryantasyon kamplarına ücretsiz katılım, sürekli kişisel ve profesyonel gelişim, Macarca dil kursu,

Yerel gönüllüler ve değişim öğrencilerinden oluşan sıcak bir topluluk ve AFS personeli ve harici bir danışman (dost) desteği sunuyoruz.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Seçilen katılımcı, AFS Macaristan’daki personelimiz tarafından desteklenecektir. Deneyimli bir danışman tarafından daha uzun bir oryantasyon eğitimi verilecek ve bunu gönüllümüzün öğrenimini ve mesleki gelişimini desteklemek için ileri eğitim ve sürekli yansıma oturumları izleyecektir.

 

KATILIMCI PROFİLİ

İdeal adayımız güçlü bir gönüllü zihniyete sahiptir, genişletilmiş bir AFS topluluğunun parçası olmaya ve bir değişim yaratıcısı olarak hareket etmeye hazırdır.

İdeal aday ayrıca yüksek düzeyde İngilizce konuşur (ekstra dil bir artıdır), harika iletişim ve sunum becerilerine sahiptir ve esneklik ve güvenilirlik gösterebilir.

 

Aday, Kültürlerarası Öğrenme (ICL) içerikleri hakkında bilgi edinmek ve materyallere dalmak ve 20’den fazla bölgeye seyahat ederek, ev sahibi ailelerle tanışarak ve gönüllülerle ve değişim öğrencileriyle etkileşim kurarak ICL ve BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında gençleri eğitmek için ilham alır.

Proje tarihleri: 26/08/2022 to 30/06/2023

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version