Site icon Erasmusgram

Macaristan / Budapeşte – Avrupa Gençlik Merkezi 21-25 Eylül 2020

Program konusu:  X Dili: Cinsiyetçiliğin günlük iletişimdeki etkisi

Dünya Esperanto Gençlik Örgütü (TEJO), Avrupa Konseyi (CoE) ve Budapeşte’deki Avrupa Gençlik Merkezi (EYCB) ile işbirliği içinde ‘X Dili: Cinsiyetçiliğin günlük iletişimdeki etkisi’ çalışma oturumunu düzenliyor. Çalışma toplantısı, Avrupa Konseyi üye devletlerinden 30 gence cinsiyetçilik ve sözlü iletişim konularında fırsat verecek.

Katılımcıları çalışma toplantısı boyunca aşağıdaki konular üzerine şansa sahip olacaklar

Çalışma toplantısı 21 Eylül Pazartesi ile 25 Eylül 2020 Cuma arasında gerçekleşecektir (seyahat günleri dahil değildir, katılımcıların çalışma toplantısından önce Pazar günü gelmesi ve çalışma toplantısından sonra Cumartesi günü ayrılması beklenmektedir)

Avrupa Gençlik Merkezi’nde Budapeşte / Macaristan ‘da  çoğunluğu 18-30 yaş arası 30 katılımcı aranıyor. (30 yaşından büyük katılımcılar da başvurabilir ve muhtemelen katılabilir).

Çalışma dili İngilizce olacaktır.

Tüm konaklama, yemek, seyahat ve vize masrafları Avrupa Konseyi tarafından karşılanacaktır. Katılımcılar kendi sigortalarından sorumlu olacaklardır.

Avrupa Konseyi’ne ödenecek 50 Euro’luk bir katılım ücreti vardır. 50 Euro ücretin karşılanması sizin için bir engel teşkil ediyorsa, lütfen başvurunuzda veya spyros@tejo.org adresinden  bildiriniz.

Aşağıdaki şartları sağlayan istekli  gençler aranıyor

Vizeye ihtiyacı olan katılımcılar: Çalışma toplantısına başvurmak istiyorsanız ve Macaristan’ın etkinliğe katılması için vizeye ihtiyacınız olacaksa, mümkün olan en kısa sürede başvurmanızı öneririz. Vizeye ihtiyaç duyan kişilerin başvuruları, benzer eğitim faaliyetlerine katılmalarını daha da zorlaştıran COVID-19 durumu nedeniyle sürekli olarak değerlendirilecektir. Bununla birlikte, vizenin yalnızca çalışma toplantısı süresince verileceğini ve tüm katılımcıların faaliyetin tam programına katılmasının beklendiğini lütfen unutmayın.

COVID-19: COVID-19 salgını göz önüne alındığında, çalışma toplantısında gerekli tüm güvenlik önlemler alınacaktır.  Yüz maskeleri, el dezenfektanları ve dezenfeksiyon, tercihen açık havada seanslar yapılacaktır (hava durumu müsait olursa).

Gelişmelere ve ikamet ettiğiniz ülkeye bağlı olarak, seçilirseniz, fiziksel veya online olarak katılmaya davet edileceksiniz.

Son başvuru tarihi: 23 Ağustos Pazar günü

Başvuru formunu ingilizce doldurunuz

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız

Herhangi bir soru veya açıklama için spyros@tejo.org ile iletişime geçebilirsiniz.

Exit mobile version