Site icon Erasmusgram

Macaristan 10 Günlük Temmuz Ayında Gençlik Değişimi Projesi

Macaristan’da gerçekleştirilecek Erasmus+ Pictures Speak for Inclusion Projesi Gençlik Değişimi Projesi’ne Katılımcı Aranmaktadır.

Avrupa Birliği Erasmus+ Gençlik Değişimi projesi kapsamında, 5 genç ve 1 grup lideri, Macaristan’da 1 haftalık eğitime katılacaklardır. Eğitimin konusu sosyal dışlanma ve fotoğrafçılıkla bu sosyal dışlanma hususuna dikkat çekmek ve bu alanda kapasite artışı sağlamaktır. Eğitim yaparak öğrenme, oyunla öğrenme, açık hava etkinliklerini kapsamaktadır.

Eğitim Tarihleri: 09 Temmuz – 18 Temmuz

Seyahat: Eğitimden 1 gün önce ve 1 gün sonrasında gerçekleşecektir. (08 Temmuz varış, 19 Temmuz ayrılış)

Eğitim ve Konaklamanın Yapılacağı Mekan: Szentendre/ Macaristan

Katılımcılarda Aranan Özellikler –

18-25 yaş aralığında olması,

– İngilizceyi en az orta seviyede (iletişim kuracak düzeyde) biliyor olması.

Grup Liderinde Aranan Özellikler

– İngilizce’yi en az orta-üst seviyede biliyor olması ve grubun sorumluluğunu alabilecek yapıda olması.

Yaş sınırı bulunmamaktadır.

Harcamaların Karşılanması: Seyahat ve vize harcamalarının ödemesi etkinlik bittikten ve katılımcılar ülkelerine döndükten sonra, Macaristan’daki koordinatör kurum tarafından gerçekleştirilecektir. Yeme-içme, konaklama, eğitim ve diğer masraflar da Macaristan’daki koordinatör kurum tarafından karşılanmaktadır.

Seyahat masrafları 275 Euro’ya kadar ödenmektedir. Aşan ücretler karşılanmamaktadır. Seyahatlerde toplu taşıma araçları, otobüs ve uçak (ekonomi sınıfı) biletleri karşılanmaktadır. 1. Sınıf seyahatler, taksi ve özel araç kullanımları karşılanmamaktadır.

PCR testi ücreti söz konusu olduğu takdirde proje tarafından karşılanamamaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 13.06.2021 (Lütfen başvurmak için son tarihi beklemeyiniz. Uygun olan adaylar doğrudan değerlendirmeye alınacaktır.)

e-Posta: singderassociation@gmail.com

Başvuru için gerekli bilgiler aşağıda yer almaktadır. Bu bilgileri eksiksiz doldurduktan sonra yukarıda belirtilen e-posta adresine gönderiniz. Vereceğiniz iletişim bilgileri üzerinden tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Ad: Soyad:

Doğum Tarihi:

Cinsiyet:

*İngilizce Düzeyi: (Varsa YDS, YÖKDİL, TOEFL, IELTS vb. sınav puanları, yoksa 10 üzerinden kendinizi puanlayınız)

Vize ihtiyacı var mı? ( ) Evet ( ) Hayır (Yeşil pasaportunuz varsa belirtiniz)

Telefon Numarası:

e-Posta Adresi:

*Proje süresince, eğitimler interaktif bir biçimde gerçekleştirileceğinden, İngilizce dil bilgisi önem arz etmektedir. Bu sebeple bu bilgilerin doğru verilmesi önemlidir.

Yalnızca ciddi katılımcıların başvuruda bulunması gerekmektedir. Eğitime herhangi bir sebeple katılamayacakların yolculuk ve (varsa) vize ücretleri karşılanamayacaktır.

Exit mobile version