Site icon Erasmusgram

Macaristan 1 Ay Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

ESC gönüllü programı kapsamında, derneğimizin o doğa koruma alanlarındaki yabancı, istilacı bitki türlerinin kontrolü o yasadışı bitkilerin ortadan kaldırılması gibi doğa koruma programlarına katılacak 15 genci 1 ay gibi kısa bir süre için arıyor.

 

Bodrog’da çöplükler ve devam eden temizlik o eğitim yollarının bakımı o boyama veya bahçecilik gibi yenileme işleriyle Bodrogolaszi’nin günlük toplum yaşamına katılın

Bu faaliyetler Bodrog boyunca 2 hafta ve Hajdúság’da 1 hafta süreyle gerçekleştirilir.

Kalan 1 hafta boyunca nehirde yüzen atıkları toplamaya çalışacağımız Bodrog Nehri’nin Macar bölümünün temizliği ile ilgilenecekler.

Gönüllüler haftada 5 gün çalışarak günde ortalama 6 saat çalışıyor ve haftada iki gün izin veriyorlar. Gönüllülere kişi başı günlük 5 Euro harçlık verilmektedir.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler Hajdúböszörmény’de yine bir gençlik yurdunda 2-4 yataklı odalarda 1 hafta kalacaklar. Muhteşem Bodrogolaszi sahilinde, ortak banyo ve mutfağa ve internet erişimine sahip bir gençlik yurdunda 3 hafta kalacaklar..

Günde en az 4 öğün yemek veriyoruz. 1 sıcak yemek. Macaristan’a ve Macaristan’dan yeşil seyahati tercih ediyoruz. Yerel ulaşım için bisiklet sağlıyoruz.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler bölgenin doğal değerlerini, flora ve faunasını ve kültürel değerlerini tanımakta ve iş tecrübesi kazanmaktadır. Macar doğa koruma hareketine katılırlar ve benzer ilgi alanlarına sahip gençlerle ilişkiler kurabilirler. Dil öğrenimi için fırsatlar sunuyoruz.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Çalışmaları veya ilgi alanları aracılığıyla doğayı korumaya kendini adamış gençler, fiziksel iş yapmaktan caydırılmaz.

Doğa koruma ve koruma faaliyetlerinde yeni deneyim ve bilgiler edinmek isterler. Çok kültürlü bir ekipte çalışmayı severler ve çalışabilirler.

 

İletişim bu dilde olacağından yüzme bilen ve İngilizce bilen adaylar tercih edilecektir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version