Site icon Erasmusgram

Lüksemburg , Strassen Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Fondation Follereau Luxembourg, 55 yıldan fazla deneyime sahip bir işbirliği ve geliştirme STK’sıdır.  En savunmasız Afrika popülasyonları için yaşam kalitesini iyileştirmeye ve teşvik etmeye kararlıdır.

Güvenilir ortaklarının yanı sıra daha iyi sağlık, eğitim, koruma ve acil durum için yerel ihtiyaçlara cevap vermek için yerel, kapsayıcı ve olumlu girişimleri güçlendirir.

Yıllar içinde faaliyetler, yerel yetenekleri ve altyapıları güçlendirmenin yanı sıra tek ve benzersiz bir alana odaklanırken farkındalığı artırmaya doğru genişledi:

Afrika kıtası. Olumlu ve kalıcı bir sürdürülebilir etki sağlayan, toplum için ve toplum tarafından projeler mevcuttur.

Yürütülecek faaliyetler proje ekibinin desteklenmesi ile ilgilidir: – Bir işbirliği projesinin değerlendirilmesi ve denetimine liderlik etmek – Vakıf ve tüm projeler için cinsiyet stratejisinin belirlenmesi – Farklı projeler için yeni gelir getirici faaliyetlerin belirlenmesi – Yeni proje belirlenmesi çıkış stratejileri

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama, Eisenborn House’da (www.maisoneisenborn.lu) sağlanacaktır; Daire paylaşımlı bir konaklama birimidir, tüm gönüllülerin kendi odaları vardır.

Buraya şehirden veya vakıf ofisinden toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir ve Lüksemburg’da toplu taşıma (otobüs, tramvay) ücretsizdir. Eisenborn evinin gönüllüler için hazırlanmış bir arabası var.

Yemekle ilgili olarak, gönüllüler yemek giderlerini karşılamak için yemek ödeneğinden yararlanacaktır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, Lüksemburg gençlik ulusal ajansından ayrılış öncesi eğitimin yanı sıra varış ve dönem ortası eğitimi alacaktır.

Gönüllü, vakıfta gönüllülük yaparken, niteliksel bir sürekli öğrenme süreci sağlamak için proje ekibinin yanı sıra eğitmen ve mentorlarından iş başında eğitim ve rehberlik alacaktır. Ekip ayrıca YouthPass konusunda da yardımcı olabilecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllünün, uluslararası işbirliği bağlamında proje yönetimi konusunda bilgili olması ve yukarıda belirtilen görevlerle ilgili temel araştırma çalışmalarını yürütme, toplanan bilgileri sentezleme, ayrıntılı analizler yazma ve tüm temellere dayalı olarak yazılı stratejiler yazma becerisine sahip olması beklenir.

Yalnızca volontariat@ffl.lu adresine gönderilen başvurular (CV ve motivasyon mektubu) dikkate alınacaktır.
Proje tarihleri: 01/07/2022 to 31/07/2023

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Başvuru için Europass CV ve Motivasyon mektubu isteniyor.

Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili videomuzu izlemek için tıklayınız

Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Projenin resmi adresine erişmek için tıklayınız

Exit mobile version