Site icon Erasmusgram

Lüksemburg , Neihaischen 5 Gün Erasmus+ Projesi

Lüksemburg’da gerçekleşecek proje için katılımcı çağrısı!

Hangi ülkelerden katılımcılar yer alacaktır?

Litvanya, Lüksemburg, Almanya, Türkiye, Polonya, Slovakya, Hollanda, Hırvatistan.

 

Yer: Neihaischen Lüksemburg

Eurostat, kırsal bölgelerde yaşayan gençler arasında daha yüksek bir işsizlik oranı bildiriyor ve gençlerin becerilerini ve girişimcilik fırsatlarını geliştirmenin önemini vurguluyor.

Kırsal bölgelerin geleceği gençlere bağlıdır ve girişimciliğin teşvik edilmesi ekonomik büyümeyi ve istihdam yaratılmasını hızlandırabilir.

 

RuralUp projesi, yaratıcılığa, katılıma ve girişimciliğe odaklanarak kırsal kesimdeki gençlerin temel yeterliliklerini yaygın eğitim yoluyla geliştirmeyi amaçlıyor.

 

Proje, 24 gençlik katılımcıyı Erasmus+ projelerini teşvik edecek araçlarla donatmayı, yüksek kaliteli resmi olmayan projeler oluşturmayı ve ortak kuruluşlar arasında ağ oluşturmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

Bu girişim, sürdürülebilir kalkınmanın desteklenmesi, ekonomik büyümenin desteklenmesi ve AB içindeki kırsal bölgelerin geleceğinin güvence altına alınması açısından kritik öneme sahiptir.

 

Uygunluk: 21-40 yaş arası.

 

Tüm aktivitelerde bulunmak şarttır. Katılımcılar, ülkenizdeki kırsal gençlerin girişimciliği ve kırsal alanların kalkınması (hükümet programları, fonlar, tarımsal ve eko destekler vb.) ile ilgili iyi bir uygulamayı bildirmeyi kabul etmelidir.
Geri ödemeler Avrupa Mesafe Hesaplayıcısına göre yapılacaktır.)

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version