Site icon Erasmusgram

Lüksemburg Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Kalkınma işbirliği için sivil toplum kuruluşu partage.lu (1966’da kuruldu), Lüksemburg Büyük Dükalığı nüfusunun, özellikle Hıristiyan topluluklarının uluslararası bağlılığına ve ayrıca dünyanın her yerinde sıkıntı içindeki insanlarla dayanışmalarına yönelik arzusunu yansıtır, ırk, kültür, din ayrımı yapmaksızın.

Web sitesinin (WordPress) yeniden tasarımından sorumlu olacak  yaratıcı ve proaktif bir kişi arıyoruz.

Görevler : – Web sitesi maketleri ve görsel kimlikler oluşturun – Tüm grafik öğelerini (açılış sayfaları, afişler, vb.) entegre edin. –

Entegre unsurların test edilmesi ve web sitesinin düzgün çalışmasının sağlanması – İçerik/pazarlama materyallerinin oluşturulması (Instagram, Facebook, Linkedin)

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, kırsal kesimde Eisenborn adlı küçük bir köyde diğer birçok Avrupalı ​​gönüllüyle birlikte bir evde (Maison Eisenborn, www.maisoneisenborn.lu) yaşayacak.

Lüksemburg’da toplu taşıma ücretsizdir. SNJ geçim için para sağlar ve buna yemekler de dahildir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

 

Partage.lu ekibinin tamamı, Lüksemburg’da kaldığınız süre boyunca size mümkün olan en iyi desteği sağlamaktan sorumludur. Ayrıca, SNJ ayrıca eğitim ve denetim sağlar.

KATILIMCI PROFİLİ

Yaratıcısınız, güzel yapımlar konusunda tutkulusunuz, meraklısınız ve her türlü web projesine uyum sağlayabiliyorsunuz. – Titiz, ilgili ve çok yönlüsünüz.

– Ekip yöneticisiyle işbirliği içinde, ajansımızın çeşitli projelerinin tasarım aşamasında yer alacaksınız.

 

– Affinity paketinde ustasınız – Web projesinin tasarımında proaktifsiniz. – Projelerde yer almayı seviyorsunuz ve özerksiniz, –

Web standartlarının (SEO, semantik, işaretleme) farkındaysanız – Proaktifsiniz ve ekip çalışmasını biliyorsanız başvurun.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version